Οι μικρές απολαύσεις της ζωής κρύβονται παντού, ακόμα και σε μια βόλτα μετά το γραφείο για μια μπύρα με έναν συνάδελφο ή έναν φίλο.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έμαθαν ποτέ πως ένας από τους πιο σημαντικούς σκοπούς της ζωής είναι να την απολαμβάνεις». Αυτά τα λόγια του διάσημου Βρετανού συγγραφέα Samuel Butler μοιάζουν να φωτογραφίζουν με τον καλύτερο τρόπο τη ζωή μας αυτή την περίοδο. Ιδιαίτερα σήμερα που οι άνθρωποι φαίνεται να δυσκολεύονται όλο και περισσότερο να κατανοήσουν την έννοια της απόλαυσης, να ανακαλύψουν αυτές τις μικρές λεπτομέρειες της ζωής που κάνουν τη διαφορά.

Κι όμως οι μικρές απολαύσεις κρύβονται παντού μέσα στην καθημερινότητά μας – από μια βραδινή βόλτα στο κέντρο της πόλης έως ένα ποτό μετά το τέλος της δουλειάς. Ιδιαίτερα, το τελευταίο, μοιάζει να έχει τη τιμητική του αυτή την άνοιξη χάρη στην Kaiser και τα Kaiser Afterwork Events.

Η βόλτα μετά τη δουλειά είναι η στιγμή της αναζωογόνησης, που χαλαρώνετε, που αποβάλλετε το εργασιακό άγχος και την κούραση της ημέρας.

Κάντε το εικόνα: Απόγευμα Μαρτίου, η μέρα έχει μεγαλώσει, ο ήλιος έχει μερικές ώρες μπροστά του και εσείς μόλις τελειώσατε τη δουλειά. Τι καλύτερο από το να απολαύσετε μια μπύρα με έναν συνάδελφο ή με έναν φίλο που έχετε καιρό να δείτε; Άλλωστε και η επιστήμη δείχνει να συμφωνεί με αυτό: πριν από περίπου δύο χρόνια, έρευνα του University of Iowa έδειξε ότι ένα ποτό μετά τη δουλειά μας κάνει καλό, καθώς αυτή είναι η στιγμή της αναζωογόνησης, που χαλαρώνετε, που αποβάλλετε το εργασιακό άγχος και την κούραση της ημέρας.

Κλείστε τα laptop, δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και απολαύστε μια παγωμένη Kaiser μετά το γραφείο.

Κι αν δεν σας είναι αρκετό, τότε σκεφτείτε και κάτι επιπλέον: η Kaiser δίνει την ευκαιρία σε 15 εταιρείες να κερδίσουν από ένα Ultimate Afterwork Corporate Εvent για την ομάδα τους στους πιο όμορφους χώρους της πόλης. Έως τις 12 Μαΐου μπείτε στο www.kaiser.gr/corporate και διεκδικήστε το δικό σας Afterwork Meeting για την ομάδα σας.

Για αυτό κλείστε τα laptop, δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και απολαύστε μια παγωμένη Kaiser μετά το γραφείο. Οι μικρές απολαύσεις της ζωής «κρύβονται» στην επόμενη γωνία.

 

Διαβάστε ακόμα: Το Σερσέ Λα Φαμ είναι ένα παραδοσιακό καφενείο στο κέντρο της Αθήνας

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top