Τα κρασιά της Kylie Minogue έχουν καταφέρει μέσα σε 3 χρόνια να κατακτήσουν την κορυφή σε πωλήσεις ροζέ στην Αγγλία.

Το κορίτσι-θαύμα από την Αυστραλία μπορεί, πλέον, να μην είναι τόσο κορίτσι, αλλά η girly εμφάνισή της θα πιστοποιεί πως ο χρόνος της έχει φερθεί με το γάντι. Η μουσική βιομηχανία, πάντως, την αγαπάει δεόντως.

Η Kylie Minogue έχει πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια δίσκους, τα τραγούδια της έχουν συμπεριληφθεί 34 φορές στα 10 κορυφαία ενώ για 7 φορές έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση!

Η Minogue σκέφτηκε για πρώτη φορά να λανσάρει μια μάρκα κρασιού το 2017, όταν ηχογραφούσε το δέκατο τέταρτο στούντιο άλμπουμ της, Golden.

Το 2008 της απονέμεται το OBE για τις υπηρεσίες της στη μουσική καθώς και η ύψιστη τιμητική διάκριση καλλιτεχνών στη Γαλλία, Chevalier Dans L’odre Des Arts et Des Lettres, από τη Γαλλική Δημοκρατία, για τη συνδρομή της στον εμπλουτισμό της Γαλλικής κουλτούρας.

Τα αγαπημένα της ροζέ.

Φαίνεται, όμως είναι πολυσχιδής, καθώς συν τω χρόνω ανέπτυξε και τη δική της σειρά κρασιών, τα οποία φαίνεται να… τραγουδάνε με τη σειρά τους στο στόμα αυτών που τα δοκιμάζουν.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι εκτίμησε για πρώτη φορά το κρασί όταν ταξίδεψε στη Γαλλία σε ηλικία 21 ετών, με τον φίλο της τότε, τον Αυστραλό μουσικό Michael Hutchence του ροκ συγκροτήματος INXS. Η Minogue σκέφτηκε για πρώτη φορά να λανσάρει μια μάρκα κρασιού το 2017, όταν ηχογραφούσε το δέκατο τέταρτο στούντιο άλμπουμ της Golden (2018) στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Εχει δηλώσει ότι εκτίμησε για πρώτη φορά το κρασί όταν ταξίδεψε στη Γαλλία σε ηλικία 21 ετών.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έχει συλλέξει πολλαπλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων δυο βραβείων Gold από το έγκριτο Drinks Business Wine Awards.

Στη συνέχεια ανέπτυξε τη γκάμα των κρασιών της μαζί με τον αυστραλό επιχειρηματία Paul Schaafsma, Διευθύνοντα Σύμβουλο του αγγλικού διανομέα Benchmark Drinks, ο οποίος έχει επίσης αναπτύξει κρασιά για άλλες διασημότητες όπως ο άγγλος μουσικός Gary Barlow και ο σκωτσέζος σεφ Gordon Ramsay. Το brand ξεκίνησε στις 28 Μαΐου 2020, για να συμπέσει με τα 52α γενέθλια του Minogue.

Αυτή τη στιγμή, και μάλιστα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έχει συλλέξει πολλαπλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων δυο βραβείων Gold από το έγκριτο Drinks Business Wine Awards. Να σημειωθεί πως τα κρασιά της Kylie Minogue έχουν καταφέρει μέσα σε 3 χρόνια να κατακτήσουν την κορυφή σε πωλήσεις ροζέ στην Αγγλία. Φημίζεται, άλλωστε, για το ροζέ και το prosecco της.

H GENKA1877 αναλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή στην Ελλάδα της σειράς κρασιών της γνωστής pop star, Kylie Minogue.

Στην Ελλάδα θα έρθουν το απαλό ροζέ Προβηγκίας, το Prosecco Rosé, το Αφρώδες Ροζέ χωρίς αλκοόλ και το κρεμώδες Chardonnay από τη χώρα καταγωγής της, την Αυστραλία.

H GENKA1877, η ιστορική, ελληνική, οικογενειακή εμπορική εταιρία με δραστηριότητα από το 1877, αναλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή στην Ελλάδα της σειράς κρασιών της γνωστής pop star, Kylie Minogue.

Στην ελληνική αγορά αναμένονται πέντε ετικέτες με την υπογραφή της Kylie Minogue, η κάθε μια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Από απαλό ροζέ Προβηγκίας μέχρι Prosecco Rosé, Αφρώδες Ροζέ χωρίς αλκοόλ και κρεμώδες Chardonnay από τη χώρα καταγωγής της, την Αυστραλία.

 

//Εισαγωγή: ΓΕΝΚΑ Εμπορική.

 

Διαβάστε ακόμα: Γιατί αξίζει να αγοράσετε «en primeur». Κορυφαία κρασιά σε προνομιακές τιμές.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top