Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το Crunchy Apple. Από τα signature γλυκά της ομάδας του Ourse.

Οι Κυριακές έχουν άλλη χάρη. Οφείλουν να είναι χαλαρές, ανεπιτήδευτες, γλυκές. Οι Κυριακές στο κέντρο της Αθήνας είναι, όντως, διαφορετικές. Δεν υπάρχει η τρελή κίνηση των άλλων ημερών, μπορείς να χαρείς το περπάτημα, το χάζι, την ανεμελιά της πρωτεύουσας. Δεν σε νοιάζει αν θα προλάβεις τον επόμενο συρμό του μετρό ή αν θα καταφέρεις να βρεις γρήγορα ταξί.

Μάλλον, όχι, σε νοιάζει: να κάτσεις κάπου ήσυχα και ωραία να απολαύσεις τον καφέ σου κι αν το στομάχι σου αρχίσει να διαμαρτύρεται να επιλέξεις ένα μέρος για ένα γενναίο και χορταστικό brunch. Εκλεκτό σημείο στο κέντρο της Αθήνας για τέτοιου είδους τέρψεις είναι το Athénée. Ο,τι και να συμβεί στην Αθήνα, όσα χρόνια και να περάσουν, η Βουκουρεστίου θα είναι πάντα μια «καλλονή». Ενας δρόμος που δεν τον χορταίνεις. Φανταστείτε τώρα το Athénée που είναι στο πιο προνομιακό σημείο της.

Το Athénée, όχι μόνο συνεχίζει το καθιερωμένο brunch του τα πρωινά της Κυριακής, αλλά το επαυξάνει με γλυκό τρόπο.

Στο μενού θα βρούμε και το Paris-Aegina, την ερμηνεία του Πεδιαδιτάκη στο κλασσικό Paris-Brest.

Το Athénée, λοιπόν, όχι μόνο συνεχίζει το καθιερωμένο brunch του τα πρωινά της Κυριακής, αλλά το επαυξάνει με γλυκό τρόπο (κυριολεκτικά). Καλωσορίζει τον Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τον καταξιωμένος pastry chef μαζί με την ταλαντούχα ομάδα του Ourse, του γνωστού ζαχαροπλαστείου των Νοτίων Προαστίων, για να ετοιμάζουν τα γλυκά του κυριακάτικου brunch μέχρι και την 6η Μαρτίου 2022.

O Σπύρος Πεδιαδιτάκης και το Athénée ενώνουν τις δυνάμεις τους για τέσσερις Κυριακές.

Οι γλυκές δημιουργίες του brunch menu, θα περιλαμβάνουν κάποια από τα signature γλυκά του pastry chef, ανάμεσα στα οποία το Crunchy Apple – ένα εστιατορικό επιδόρπιο που περιλαμβάνεται και στο νέο του βιβλίο Notebook: Pastries For Restaurants – όπως επίσης και γλυκά που φέρουν την υπογραφή του και έχουν ενταχθεί σε μενού διάσημων εστιατορίων.

Tα γλυκά του Σπύρου Πεδιαδιτάκη θαυμάζονται για την ευφάνταστη εικόνα τους και την πολυπλοκότητα στη γεύση και τις υφές τους.

Ανάμεσα στα είδη που θα μπορούν να απολαύσουν οι πελάτες στο Athénée θα υπάρχουν και αγαπημένα γλυκά που θα βρει κανείς στις προθήκες του Ourse, μεταξύ των οποίων  η τάρτα λεμόνι, η διάσημη St. Honoré, το Paris-Aegina (την εκδοχή του Ourse στο κλασσικό Paris-Brest), οι σοκολάτες και τα σοκολατάκια.

Σοκολατάκια με πρωτότυπες γεύσεις και υφές.

Όλα τα είδη που θα στολίσουν τον μπουφέ γλυκών του Athénée στόχο έχουν να προσφέρουν μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία, που ξεκινά από την ευφάνταστη εικόνα και καταλήγει στην πολυπλοκότητα στη γεύση και τις υφές.

 

Διαβάστε ακόμα: Έφτασε η 4η γενιά του θρυλικού «Βάρσου» της Κηφισιάς!

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top