Top 5 Top 5 λευκά γλυκά κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα

Δοκιμάσαμε πέντε υπέροχα φυσικώς γλυκά κρασιά (τα ευγενέστερα των επιδόρπιων) και σας δίνουμε τη σκυτάλη. Είναι η τέλεια παρέα για τις γλυκές φθινοπωρινές βραδιές –κόντρα στην πικρή καθημερινότητα.

 
oinop_slide2

Η αλκοολική ζύμωση και η δίχρονη παλαίωση του θαυμάσια ισορροπημένου «Μονεμβασιά – Malvasia 2010» γίνεται σε δρύινα βαρέλια της Οινοποιητικής Μονεμβασίας.

Μονεμβασιά – Malvasia 2010, Monemvasia Winery – Τσιμπίδης

malvasia_new

Υπερώριμα σταφύλια από τέσσερις ποικιλίες (Μονεμβασιά, Κυδωνίτσα, Ασύρτικο, Ασπρούδες) λιάζονται για 10-12 ημέρες. Ακολουθεί αλκοολική ζύμωση και δίχρονη παλαίωση σε δρύινα βαρέλια. Εμφιάλωση σε ultra-κομψή συσκευασία… και ιδού ένα γλυκό κρασί, θαυμάσια ισορροπημένο, γεμάτο αποξηραμένα φρούτα και φλούδα εσπεριδοειδών, που βαδίζουν αρμονικά πλάι στα καβουρντισμένα αμύγδαλα και τη σοκολάτα. Ζωντανό, πολύ πλούσιο και μακρύ. Η αναβίωση του περίφημου κρασιού του Μεσαίωνα.

Ενδεικτική τιμή: €25,00.

 

Διαβάστε ακόμα: Top 5 ελληνικά ροζέ κρασιά – επιλέγει η Μαρία Νέτσικα

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close