Μονεμβασιά – Malvasia 2010, Monemvasia Winery – Τσιμπίδης
Υπερώριμα σταφύλια από τέσσερις ποικιλίες (Μονεμβασιά, Κυδωνίτσα, Ασύρτικο, Ασπρούδες) λιάζονται για 10-12 ημέρες. Ακολουθεί αλκοολική ζύμωση και δίχρονη παλαίωση σε δρύινα βαρέλια. Εμφιάλωση σε ultra-κομψή συσκευασία… και ιδού ένα γλυκό κρασί, θαυμάσια ισορροπημένο, γεμάτο αποξηραμένα φρούτα και φλούδα εσπεριδοειδών, που βαδίζουν αρμονικά πλάι στα καβουρντισμένα αμύγδαλα και τη σοκολάτα. Ζωντανό, πολύ πλούσιο και μακρύ. Η αναβίωση του περίφημου κρασιού του Μεσαίωνα.
Ενδεικτική τιμή: €25,00.
Διαβάστε ακόμα: Top 5 ελληνικά ροζέ κρασιά – επιλέγει η Μαρία Νέτσικα