Από το αμαρτωλό χατσαπούρι με σολογκούνι και αβγό μέχρι τα μίνι cheeseburgers. (Φωτογραφία: Borsalino)

Borsalino
Ήταν τον Νοέμβριο του 2016 όταν ο Βασίλης Δημαράς βρέθηκε μέσα στο Borsalino, μια μέρα πριν το opening του, ώστε να δει από πρώτο χέρι το νέο μπαρ του Γιάννη Κοροβέση. Από τότε πέρασαν 17 μήνες και τo all day bar στην οδό Κολοκοτρώνη, με τον αέρα περασμένων δεκαετιών και τα εξαιρετικά ποτά έχει καθιερωθεί ως στέκι στο κέντρο της Αθήνας. Όμως, εκτός από τα κοκτέιλ, το Borsalino έχει αποδειχθεί και ένα ωραίο μέρος για lunch break με «μεζεδάκια». Το αμαρτωλό (όπως λέει ο Βασίλης) χατσαπούρι με σολογκούνι και αβγό, τα μίνι cheeseburgers, αλλά και μια ομελέτα με σαλάτα α λα Γαλλικά είναι ό,τι πρέπει για να συνοδεύσεις το κοκτέιλ σου μια Παρασκευή μεσημέρι.

// Κολοκοτρώνη 59, Αθήνα, 210 3232 222

 

Διαβάστε ακόμα: Τι κρασί πίνουμε με ένα ζουμερό burger; Οδηγίες χρήσεως

1 2 3 4 5

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top