Majeriko: Καλό ελληνικό φαγητό και country style

Λένε ότι το να συνεργάζεσαι με φίλους δεν είναι πάντα καλό. Στη δική μου περίπτωση, ωστόσο, λέει ο Ανδρέας Λαγός, η συνύπαρξη με τους «Majeriko» είναι δώρο θεού.

 
recipe 3-1

Το Majeriko συνδυάζει τα ταξίδια και τη μαγειρική.

Η σχέση μας μετρά αρκετά χρόνια και καρπός της είναι το βιβλίο μου «Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε», όπου η Ελένη και ο Σταύρος επιμελήθηκαν το food styling και αποτύπωσαν σε φωτογραφίες αυτό που είχα στο μυαλό μου.

Από τότε, στέκομαι και θαυμάζω όχι μόνο την εξέλιξή τους, αλλά και τις όμορφες δουλειές που υπογράφουν. Συνεργασίες με βιβλία που «ταξιδεύουν» ακόμα και σε χώρες της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, με τα μεγαλύτερα περιοδικά γεύσης, με δημοφιλή e-shop, βραβεία, αλλά και ένα blog που συναγωνίζεται επάξια αυτά του εξωτερικού, το Majeriko.gr, είναι μερικά μόνο από τα κατορθώματά τους.

«Μας αρέσει η ελληνική επαρχία. Αγαπάμε το Country Style. Αγαπάμε το Vintage. Λατρεύουμε το φαγητό»!
majeriko

Η Ελένη και ο Σταύρος έφτιαξαν ένα blog για το ελληνικό φαγητό και τα όμορφα πιάτα με πολύ μεράκι.

Σε ό,τι αφορά τα όνειρα των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από το όνομα Majeriko; Ο Σταύρος εργάστηκε για πολλά χρόνια στο κομμάτι της γραφιστικής, της διακόσμησης, της οργάνωσης εκδηλώσεων και του εμπορίου με μεγάλη αγάπη για το καλό φαγητό, το ελληνικό καλό φαγητό. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το μεράκι του για τη φωτογραφία και το styling, αποτέλεσαν το υπόβαθρο.

Η Ελένη, από την άλλη, μπορεί να μην είχε καμία σχέση με τη μαγειρική, αλλά αγάπησε το όνειρο του Σταύρου και αποφάσισε να γίνει συνοδοιπόρος σε ένα ταξίδι γεμάτο ζωγραφιστά πιάτα, ξεχωριστά, μοναδικά!

recipe

Η Ελένη αγάπησε το όνειρο του Σταύρου και αποφάσισε να γίνει συνοδοιπόρος σε ένα ταξίδι γεμάτο ζωγραφιστά πιάτα, ξεχωριστά, μοναδικά!

Στην παρέα τους έχουν προστεθεί καλοί φίλοι, ο Αλέξης, ο Σταύρος, ο Γιάννης, η Αναστασία και όλοι μαζί δημιουργούν την απόλυτη dream team! Μία δυνατή ομάδα, που όπως λέει: «Μας αρέσει η ελληνική επαρχία. Αγαπάμε το Country Style. Αγαπάμε το Vintage. Λατρεύουμε το φαγητό»!

http://www.majeriko.gr

 

Διαβάστε ακόμα: «Φάρμα Μετσόβου» – Περί όνου γάλακτος

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ο πελάτης θα «μπλέκεται» στα πόδια των μαγείρων, το μενού θα αλλάζει καθημερινά, ενώ το μαγαζί θα φτιάχνει δικά του παγωτά, τυριά και μπίρες. Το νέο εστιατόριο του γνωστού σεφ ανοίγει την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου και έχει κάτι παραπάνω από γαστρονομικό ενδιαφέρον. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο εστιατόριο στην οδό Χάρητος 43 κερδίζει τις εντυπώσεις προτείνοντας έναν γευστικό κατάλογο γύρω από ένα ξεκάθαρο ελληνικό χρώμα. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ιδιοκτήτης του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για τον καφέ και τις Taf εμπειρίες του. Υπογραμμίζει, δε, την πρόοδο που έχει σημειωθεί στη χώρα μας ως προς την κουλτούρα του καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα «Άγραφα» είναι μαγαζί που αποπνέει σεβεντίλα, στέκι για φοιτητές και διαβάτες της πλατείας, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Οσο για το σουβλάκι, ετοιμαστείτε για τίμιο κρέας, τομάτα του κρατάει στο δόντι και το όλον τυλιγμένο σε πίτα λαδερή τόσο-όσο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close