Εκπλήξεις από τη Mastercard για τους φίλους της γαστρονομίας

Mία ανεκτίμητη γαστρονομική εμπειρία περιμένει όσους θέλουν να ανακαλύψουν τη γεύση της Ελλάδας. Σε τρία ιστορικά σημεία της πόλης, παρέα με τη Mastercard και το περιοδικό «Γαστρονόμος», καταξιωμένοι σεφ μάς μεταφέρουν μέσω των δημιουργιών τους μνήμες και γεύσεις από την παλιά Ελλάδα.

 

Η Μastercard και το περιοδικό Γαστρονόμος μάς φέρνουν κοντά στις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις.

Ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να περάσεις καλά είναι το φαγητό, με τις αμέτρητες ελληνικές συνταγές που έχουν απροσδόκητες παραλλαγές από περιοχή σε περιοχή. Απλό ή σύνθετο, μοντέρνο ή παραδοσιακό, στο σπίτι ή σε εστιατόριο, παντού μπορείς να ευχαριστηθείς το καλό ελληνικό φαγητό.

Αυτό που δίνει ξεχωριστή γεύση σε κάθε τραπέζι είναι οι άνθρωποι, γιατί οι περισσότεροι δεν βλέπουν το φαγητό σαν ανάγκη, αλλά σαν μια αφορμή για να συναντήσουν τους αγαπημένους τους και να περάσουν ποιοτικό χρόνο.

Τώρα, μπορείς να μοιραστείς μία ανεκτίμητη γαστρονομική εμπειρία με έναν αγαπημένο σου και να ανακαλύψεις τη γεύση της Ελλάδας σε τρία ιστορικά σημεία της πόλης παρέα με τη Mastercard και το περιοδικό «Γαστρονόμος».

Κάθε ανέπαφη ή online συναλλαγή με κάρτα Mastercard® μπορεί να σε οδηγήσει στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά για να εξερευνήσεις τον Χειμώνα των Κυκλάδων, στο Αρχοντικό Μπενιζέλων για να ακολουθήσεις τα νέα γευστικά μονοπάτια της Μικράς Ασίας και στο Μέγαρο Υπατία για να ταξιδέψεις πίσω στον χρόνο με γεύσεις από την παλιά Αθήνα.

Σε αυτά τα events, διακεκριμένοι σεφ από κορυφαία εστιατόρια μοιράζονται μνήμες, ιστορίες, συνταγές και μυστικά της ελληνικής κουζίνας σε τρεις βραδιές που περιλαμβάνουν γευσιγνωσία επιλεγμένων τοπικών προϊόντων, live cooking experience και ένα μοναδικό γεύμα με τη δημιουργική τους επιμέλεια.

Αν θες να ανακαλύψεις τη γεύση της Ελλάδας μαζί με ένα φίλο ή φίλη σου, διάβασε περισσότερα στο Facebook της Mastercard και κάνε την αρχή για κάτι ανεκτίμητο.

 

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη ματιά στο «Brio» με γαλλικά μπριός-κόλαση στο Ν. Ψυχικό.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ο γνωστός σεφ μάς προτείνει να πάμε στα «Χειροποίητα του Μιχάλη» για αυθεντικό σουβλάκι. Χοιρινό και κοτόπουλο κομμένα στο χέρι, κεμπάμ που πλάθεται πάνω στη βέργα και πατατούλες που ποσάρονται με λάδι στο γκάζι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο κατάστημα της σοφιστικέ αλυσίδας μόλις άνοιξε στη γωνία Σκουφά και Ασκληπιού όπου πέραν του δεδομένα εκλεκτού καφέ Taf προσφέρει μια σειρά καινοτομιών για τους λάτρεις της καλής γεύσης. Δοκιμάζει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σαλάτα Niçoise, βοδινό chateubriand και moelleux au chocolat. Το πολύβουο τρίστρατο της Δεξαμενής στο Κολωνάκι φιλοξενεί στο πρώην Mohnblumchen ένα μαγαζί με παριζιάνικη αύρα και πολυτέλεια "rive droite". Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος δοκίμασε και γράφει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πόσα εστιατόρια προλαβαίνετε να επισκεφθείτε μέσα σε τρεις εβδομάδες πληρώνοντας μάλιστα σε προνομιακές τιμές; Πάνω από 120 εστιατόρια της Αθήνας με δημιουργίες από όλες τις κουζίνες του κόσμου, καθώς και παράλληλα events μάς περιμένουν στην ετησία γιορτή των foodies.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close