Η Μastercard και το περιοδικό Γαστρονόμος μάς φέρνουν κοντά στις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις.

Ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να περάσεις καλά είναι το φαγητό, με τις αμέτρητες ελληνικές συνταγές που έχουν απροσδόκητες παραλλαγές από περιοχή σε περιοχή. Απλό ή σύνθετο, μοντέρνο ή παραδοσιακό, στο σπίτι ή σε εστιατόριο, παντού μπορείς να ευχαριστηθείς το καλό ελληνικό φαγητό.

Αυτό που δίνει ξεχωριστή γεύση σε κάθε τραπέζι είναι οι άνθρωποι, γιατί οι περισσότεροι δεν βλέπουν το φαγητό σαν ανάγκη, αλλά σαν μια αφορμή για να συναντήσουν τους αγαπημένους τους και να περάσουν ποιοτικό χρόνο.

Τώρα, μπορείς να μοιραστείς μία ανεκτίμητη γαστρονομική εμπειρία με έναν αγαπημένο σου και να ανακαλύψεις τη γεύση της Ελλάδας σε τρία ιστορικά σημεία της πόλης παρέα με τη Mastercard και το περιοδικό «Γαστρονόμος».

Κάθε ανέπαφη ή online συναλλαγή με κάρτα Mastercard® μπορεί να σε οδηγήσει στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά για να εξερευνήσεις τον Χειμώνα των Κυκλάδων, στο Αρχοντικό Μπενιζέλων για να ακολουθήσεις τα νέα γευστικά μονοπάτια της Μικράς Ασίας και στο Μέγαρο Υπατία για να ταξιδέψεις πίσω στον χρόνο με γεύσεις από την παλιά Αθήνα.

Σε αυτά τα events, διακεκριμένοι σεφ από κορυφαία εστιατόρια μοιράζονται μνήμες, ιστορίες, συνταγές και μυστικά της ελληνικής κουζίνας σε τρεις βραδιές που περιλαμβάνουν γευσιγνωσία επιλεγμένων τοπικών προϊόντων, live cooking experience και ένα μοναδικό γεύμα με τη δημιουργική τους επιμέλεια.

Αν θες να ανακαλύψεις τη γεύση της Ελλάδας μαζί με ένα φίλο ή φίλη σου, διάβασε περισσότερα στο Facebook της Mastercard και κάνε την αρχή για κάτι ανεκτίμητο.

 

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη ματιά στο «Brio» με γαλλικά μπριός-κόλαση στο Ν. Ψυχικό.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top