Ο Matthew McConaughey και ο Master Distiller Eddie Russell είναι τα δύο μυαλά πίσω από το bourbon Longbranch.

Πολλοί καλλιτέχνες έχουν μια αδυναμία στο ποτό – και όχι, μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Δεν μιλάμε για τα πόσα ποτηράκια καταναλώνουν κάθε μέρα: η αδυναμία τους αυτή είναι επιχειρηματική. Τα τελευταία χρόνια αρκετοί έχουν δημιουργήσει το δικό τους ποτό – ο Dan Aykroyd τη βότκα Crystal Head, οι Brad Pitt και Angelina Jolie το κρασί Miraval Rosé, ο Justin Timberlake την τεκίλα 901 κ.ο.κ.

Όμως, σε αυτόν τον τομέα, κανείς δεν είναι πιο επιτυχημένος από τον George Clooney. Ο γνωστός ηθοποιός παρουσίασε το 2013 την τεκίλα που δημιούργησε μαζί με δύο κολλητούς του, την Casamigos και 4 χρόνια αργότερα κατάφερε να πουλήσει την εταιρία έναντι 1 δισ. δολάρια. Αυτά είδε ο Matthew McConaughey και αποφάσισε να δείξει το δικό του ταλέντο στη βιομηχανία ποτού.

Ο 48χρονος ηθοποιός δεν βάζει απλά την υπογραφή του στο προϊόν, αλλά ασχολήθηκε ενεργά σε όλη την διαδικασία παραγωγής του ποτού – μέχρι και στον σχεδιασμό του μπουκαλιού.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη τα κινηματογραφικά του project (τα οποία δεν είναι και λίγα αν σκεφτεί κανείς ότι μέσα στους επόμενους 8 μήνες θα τον δούμε σε τρεις ταινίες) και να επικεντρωθεί στη δημιουργία του δικού του bourbn. Άλλωστε δεν είναι πρώτη φορά που μπαίνει σε αυτά τα χωράφια – από το 2016 είναι ο creative director για το ουίσκι Wild Turkey.

Έχοντας αυτή την προϋπηρεσία, ο McConaughey συνεργάστηκε με τον Master Distiller Eddie Russell (και φυσικά το team του Wild Turkey), παρουσιάζοντας το bourbon Longbranch. Μάλιστα ο 48χρονος ηθοποιός δεν βάζει απλά την υπογραφή του στο προϊόν, αλλά ασχολήθηκε ενεργά σε όλη την διαδικασία παραγωγής του ποτού – μέχρι και στον σχεδιασμό του μπουκαλιού.

Ο στόχος ήταν να φτιάξουν ένα ποτό που να συνδυάζει το γούστο του McConaughey και να πιάνει τα γευστικά στάνταρ που είχε θέσει ο Russell. Και μάλλον τα κατάφεραν, καθώς όπως λένε οι ειδικοί η γεύση του θυμίζει κάτι από το bourbon του Κεντάκι και αυτό του Τέξας.

 

Διαβάστε ακόμα: Κυριάκος Κοντογιώργης – Μια ζωή γραμμένη με ουίσκι

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top