Ο Άρης Χατζηαντωνίου, METAXA International Brand Ambassador. θα δημιουργήσει για εμάς τρία νέα απεριτίφ όπως το εικονιζόμενο Collins.

Εχει η πλατεία Μαβίλη παραλία; Κι εμείς γιατί δεν το έχουμε μάθει ακόμη να τρέξουμε με τα μαγιό μας; Κι όμως, έχει. Τέλος πάντων, κάτι σαν παραλία, αλλά αρκούντως δροσερή.

Για να εξηγούμαστε: Στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Αλέξανδρος στην Πλατεία Μαβίλη, κρύβεται μια mini παραλία, το Mavili Beach. Όμως, παραλία χωρίς ποτό γίνεται; Σαφώς και όχι. Κάπου εδώ «κουμπώνει» το ελληνικό, κεχριμπαρένιο ποτό ΜΕΤΑΧΑ να τονώσει την κατάσταση και να χρωματίσει τα θερινά απογεύματά στην πόλη.

Το ξενοδοχείο Αλέξανδρος στην πλατεία Μαβίλη για τέσσερις εβδομάδες θα υποδεχθεί το METAXA Pop Up Bar.

Στην καρδιά της Αθήνας, στην κίνηση της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας (η οποία, όμως, δεν θα μας αφορά για κάποιες ώρες), έχουμε από τις 15 Ιουλίου, την ευκαιρία να ζήσουμε καλοκαιρινά απογεύματα και βράδια με ένα ελληνικό απεριτίφ. Το ξενοδοχείο Αλέξανδρος για τέσσερις εβδομάδες θα υποδεχθεί το METAXA Pop Up Bar.

Martini κοκτέιλ με βάση το ΜΕΤΑΧΑ; Γιατί όχι.

Οσοι, λοιπόν, δεν έχουμε καταφέρει να αποδράσουμε από την Αθήνα θα μπορούμε την ώρα που πέφτει ο ήλιος, να χαρούμε διαφορετικά  απεριτίφ που θα έχουν ως βάση το ΜΕΤΑΧΑ. Τα κοκτέιλ είναι δημιουργίες του Άρη Χατζηαντωνίου, METAXA International Brand Ambassador. Το καθένα με τα δικά του ξεχωριστά αρώματα και τα τρία με βάση το METAXA είτε των 5, είτε των 7 ή των 12 Αστέρων.

Τα τρία απεριτίφ έχουν βάση το METAXA είτε των 5, είτε των 7 ή των 12 Αστέρων.

Σιγοπίνοντας ένα… γκρικ απεριτίφ την ώρα που πέφτει ο ήλιος.

Τα κεχριμπαρένια ηλιοβασιλέματα και οι μαγικές βραδιές χρειάζονται πάντα και το κατάλληλο soundtrack το οποίο εν προκειμένω υπογράφει ο En Lefko 87,7.

 

Διαβάστε ακόμα: ιδέες για να συνοδεύσετε ένα ΜΕΤΑΧΑ Private Reserve.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top