Οι μεζέδες και τα τσίπουρα του Βόλου «εισβάλλουν» για δύο μέρες στο κέντρο της Αθήνας

Το θρυλικό ΜεΖεν του Βόλου πέφτει στην παγίδα του Trap και για δύο μέρες σερβίρει τους μεζέδες του με πολύ τσίπουρο και cocktail.

 

Για δύο ημέρες, το The Trap, θα φιλοξενήσει τις γεύσεις και τα αρώματα του Βόλου.

Την τελευταία φορά που πήγα στο Βόλο άφησα μια εκκρεμότητα: την επίσκεψη μου στο ΜεΖεν. Δεν είχα τον απαραίτητο χρόνο για να καθίσω με την ηρεμία μου και να μοιραστώ μαζί με τον Γρηγόρη Χέλμη και τον Ανδρέα Διακοδημήτρη, τους ιδιοκτήτες του, τους γοητευτικούς μεζέδες που ετοιμάζουν και να πιω τα τσίπουρα μου. Να καθίσω, βρε αδερφέ, με την ηρεμία μου, έτσι ακριβώς όπως πρέπει.

Έτσι έδωσα μια υπόσχεση που μέχρι σήμερα ακόμα δεν την έχω εκπληρώσει. Και η αλήθεια είναι ότι δεν με χαροποιεί. Όμως, η είδηση που «έσκασε» ότι το ΜεΖεν έρχεται στην Αθήνα και στο αγαπημένο Trap για δύο μέρες (στις 14 και 15 Μαρτίου) με έκανε να ψάξω να βρω χώρο στην ατζέντα της εβδομάδας.

Η ομάδα του ΜεΖεν θα κατέβει σύσσωμη τόσο με τον chef Μιχάλη Πουλαράκη από το Βόλο όσο και με τον chef Νίκο Κλείτσο από τη Λάρισα.

Έτσι, στην όμορφη στοά της πλατείας Συντάγματος, εκεί που έχει στήσει την παγίδα του το Trap εδώ και ένα χρόνο περίπου, για δύο μέρες οι μεζέδες και τα τσίπουρα από το Βόλο θα κάνουν παρέλαση. Η ομάδα του ΜεΖεν θα κατέβει σύσσωμη τόσο με τον chef Μιχάλη Πουλαράκη από το Βόλο όσο και με τον chef Νίκο Κλείτσο από τη Λάρισα.

Μεζέδες, τσίπουρο, αλλά και cocktails (που θα έχουν ως βάση το τσίπουρο) θα «παρελάσουν» από τα τραπέζια του The Trap.

Εκτός από τα τσίπουρα και τα αποστάγματα που θα ρέουν άφθονα, η ομάδα των bartenders του Trap θα έχουν ετοιμάσει και κάποια signature cocktails που θα έχουν ως βάση το τσίπουρο.

Εγώ λοιπόν ξέρω τι θα κάνω το μεσημέρι της 14ης ή 15ης Μαρτίου – γιατί αυτή η γιορτή θα ξεκινά από τις 12 το μεσημέρι. Θα πιάσω την αγαπημένη μου θέση και θα απολαύσω με την ηρεμία μου τα ζηλευτά αβγά με παστράμι, το φίνο σαλάμι χταποδιού, τη λατρεμένη κοπανιστή και ότι άλλα καλούδια θα έχουν φέρει ο Γρηγόρης και ο Ανδρέας. Θα πιω και τα τσίπουρα μου, αλλά και τα cocktails της ομάδας του Γιάννη και του Στέφανου.

Πάντως, ακόμα και αν ο Βόλος ήρθε στην Αθήνα, η ανοιχτή μου εκκρεμότητα παραμένει και την επίσκεψη μου στο ΜεΖεν θα την κάνω όπως του αρμόζει.

//Trap, Όθωνος 10, Αθήνα, τηλ. 210 3215561.

 

Διαβάστε ακόμα: Το Σερσέ Λα Φαμ είναι ένα παραδοσιακό καφενείο στο κέντρο της Αθήνας.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ο πελάτης θα «μπλέκεται» στα πόδια των μαγείρων, το μενού θα αλλάζει καθημερινά, ενώ το μαγαζί θα φτιάχνει δικά του παγωτά, τυριά και μπίρες. Το νέο εστιατόριο του γνωστού σεφ ανοίγει την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου και έχει κάτι παραπάνω από γαστρονομικό ενδιαφέρον. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο εστιατόριο στην οδό Χάρητος 43 κερδίζει τις εντυπώσεις προτείνοντας έναν γευστικό κατάλογο γύρω από ένα ξεκάθαρο ελληνικό χρώμα. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ιδιοκτήτης του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για τον καφέ και τις Taf εμπειρίες του. Υπογραμμίζει, δε, την πρόοδο που έχει σημειωθεί στη χώρα μας ως προς την κουλτούρα του καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα «Άγραφα» είναι μαγαζί που αποπνέει σεβεντίλα, στέκι για φοιτητές και διαβάτες της πλατείας, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Οσο για το σουβλάκι, ετοιμαστείτε για τίμιο κρέας, τομάτα του κρατάει στο δόντι και το όλον τυλιγμένο σε πίτα λαδερή τόσο-όσο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close