Οι μεζέδες και τα τσίπουρα του Βόλου «εισβάλλουν» για δύο μέρες στο κέντρο της Αθήνας

Το θρυλικό ΜεΖεν του Βόλου πέφτει στην παγίδα του Trap και για δύο μέρες σερβίρει τους μεζέδες του με πολύ τσίπουρο και cocktail.

 

Για δύο ημέρες, το The Trap, θα φιλοξενήσει τις γεύσεις και τα αρώματα του Βόλου.

Την τελευταία φορά που πήγα στο Βόλο άφησα μια εκκρεμότητα: την επίσκεψη μου στο ΜεΖεν. Δεν είχα τον απαραίτητο χρόνο για να καθίσω με την ηρεμία μου και να μοιραστώ μαζί με τον Γρηγόρη Χέλμη και τον Ανδρέα Διακοδημήτρη, τους ιδιοκτήτες του, τους γοητευτικούς μεζέδες που ετοιμάζουν και να πιω τα τσίπουρα μου. Να καθίσω, βρε αδερφέ, με την ηρεμία μου, έτσι ακριβώς όπως πρέπει.

Έτσι έδωσα μια υπόσχεση που μέχρι σήμερα ακόμα δεν την έχω εκπληρώσει. Και η αλήθεια είναι ότι δεν με χαροποιεί. Όμως, η είδηση που «έσκασε» ότι το ΜεΖεν έρχεται στην Αθήνα και στο αγαπημένο Trap για δύο μέρες (στις 14 και 15 Μαρτίου) με έκανε να ψάξω να βρω χώρο στην ατζέντα της εβδομάδας.

Η ομάδα του ΜεΖεν θα κατέβει σύσσωμη τόσο με τον chef Μιχάλη Πουλαράκη από το Βόλο όσο και με τον chef Νίκο Κλείτσο από τη Λάρισα.

Έτσι, στην όμορφη στοά της πλατείας Συντάγματος, εκεί που έχει στήσει την παγίδα του το Trap εδώ και ένα χρόνο περίπου, για δύο μέρες οι μεζέδες και τα τσίπουρα από το Βόλο θα κάνουν παρέλαση. Η ομάδα του ΜεΖεν θα κατέβει σύσσωμη τόσο με τον chef Μιχάλη Πουλαράκη από το Βόλο όσο και με τον chef Νίκο Κλείτσο από τη Λάρισα.

Μεζέδες, τσίπουρο, αλλά και cocktails (που θα έχουν ως βάση το τσίπουρο) θα «παρελάσουν» από τα τραπέζια του The Trap.

Εκτός από τα τσίπουρα και τα αποστάγματα που θα ρέουν άφθονα, η ομάδα των bartenders του Trap θα έχουν ετοιμάσει και κάποια signature cocktails που θα έχουν ως βάση το τσίπουρο.

Εγώ λοιπόν ξέρω τι θα κάνω το μεσημέρι της 14ης ή 15ης Μαρτίου – γιατί αυτή η γιορτή θα ξεκινά από τις 12 το μεσημέρι. Θα πιάσω την αγαπημένη μου θέση και θα απολαύσω με την ηρεμία μου τα ζηλευτά αβγά με παστράμι, το φίνο σαλάμι χταποδιού, τη λατρεμένη κοπανιστή και ότι άλλα καλούδια θα έχουν φέρει ο Γρηγόρης και ο Ανδρέας. Θα πιω και τα τσίπουρα μου, αλλά και τα cocktails της ομάδας του Γιάννη και του Στέφανου.

Πάντως, ακόμα και αν ο Βόλος ήρθε στην Αθήνα, η ανοιχτή μου εκκρεμότητα παραμένει και την επίσκεψη μου στο ΜεΖεν θα την κάνω όπως του αρμόζει.

//Trap, Όθωνος 10, Αθήνα, τηλ. 210 3215561.

 

Διαβάστε ακόμα: Το Σερσέ Λα Φαμ είναι ένα παραδοσιακό καφενείο στο κέντρο της Αθήνας.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Στρείδια, bloody maries, burgers, εφημερίδες, DJ, λεπτοκομμένα Ιταλικά αλλαντικά, γαλλική πατισερί που ευωδιάζει βούτυρο, θέα στο Σαρωνικό... Να συνεχίσουμε;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με σοκολάτα, σταφίδες, κανέλα ή και αλμυρά. Η παρθενική briocherie της Eλλάδας είναι γεγονός και την εγκαινιάζουμε στο Andro. Το νέο κατάστημα-μπουτίκ του Jean-Charles Metayer στο Ν. Ψυχικό σερβίρει μπριός απ΄όλο τον κόσμο συνοδεύοντάς τα με μονοποικιλιακό, βραβευμένο καφέ κατευθείαν από τη Βραζιλία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιουβαρλάκια, σεμεδάκια, καλτ ατμόσφαιρα και οικείες γεύσεις σε ένα νέο στέκι που δημιούργησε ο εκδότης και σχεδιαστής μόδας Theo Gennitsakis με τον... ξάδελφό του. Ένα εστιατόριο που ομνύει στο slow food και μαθαίνει στους Παριζιάνους τις σπιτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, όπως θα τις έτρωγαν σε ένα τραπέζι από φορμάικα στις Σέρρες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Eπικά κρέατα στον ξυλόφουρνο, παγωμένη σαμπάνια στο ποτήρι, bloody maries και κρεατόσουπες με βοδινή ουρά για το χανγκόβερ, Milli Vanilli και Samantha Fox στα ηχεία. Τα Κυριακάτικα γεύματα του Άρη Βεζενέ επιστρέφουν για 5η χρονιά. Μη φάτε πρωινό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro