Minipresso. Μια πιτσιρίκα εσπρεσιέρα πού ‘χει πάρει τα μυαλά των καφεδόφιλων

Ξεχάστε τις μεγάλες αστραφτερές εσπρεσιέρες, ξεχάστε και την πρίζα του ηλεκτρικού. Η Minipresso τη μόνη πηγή ενέργειας που χρειάζεται είναι η πίεση του χεριού σας.

 
Wacaco-Minipresso-Expresso-On-The-Go

Αρκεί να πιέσετε το ημιαυτόματο έμβολο με το χέρι σας. Ο εσπρέσο σας είναι έτοιμος, βελούδινος και κατάμαυρος!

H Μinipresso είναι μια πολύ γοητευτική μίνι εσπρεσιέρα, καθότι διαθέτει νομαδικό χαρακτήρα, είναι ελάχιστη σε μέγεθος, πανάλαφρη, πολυτάλαντη και ντιζαϊνάτη. Και η πρώτη του είδους που διαθέτει και φλιτζάνι.

Παρότι απολύτως φορητή, η Minipresso δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απ’ τις Delonghi, Krups και τις άλλες μεγάλες αδελφές του είδους.

Σχεδιασμένη απ’ τη Wacaco, με ύψος 17 εκ. και βάρος μόλις 450 γρ., είναι απολύτως φορητή και διαθέτει τσαγανό. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ’ τις Delonghi, Krups και τις άλλες μεγάλες αδελφές του είδους. Σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε τον εσπρέσο του γούστου σας, από ristrettο έως lungo, όπου κι αν βρίσκεστε, είτε έχετε πάει για ψάρεμα είτε για κάμπινγκ.

24

Με τη Minipresso μπορείτε να φτιάξετε τον εσπρέσο του γούστου σας, από ristrettο έως lungo, όπου κι αν βρίσκεστε, είτε έχετε πάει για ψάρεμα είτε για κάμπινγκ.

Καθώς δεν χρειάζεται ούτε πεπιεσμένο αέρα ούτε ηλεκτρισμό, το γκατζετάκι λειτουργεί ως εξής: βάζετε το φρεσκοκομμένο καφέ σας ή την ειδική κάψουλα στον προβλεπόμενο χώρο και τον πατάτε καλά, κλείνετε το δοχείο, προσθέτετε καφτό νερό (έως 69 ml) στο δεύτερο δοχείο, τα βιδώνετε μεταξύ τους και αρχίζετε να πιέζετε το ημιαυτόματο έμβολο με το χέρι σας. Ο εσπρέσο σας είναι έτοιμος, βελούδινος και κατάμαυρος!

Η Minipresso διατίθεται κατόπιν παραγγελίας στην ιστοσελίδα wacaco.com στη γλυκιά τιμή των €31. Η κανονική διάθεση θα ξεκινήσει αρχές του ’15, με την τιμή στα €39.

Δείτε εδώ το  video με τη διαδικασία:

 

Διαβάστε ακόμα: Κι ο ελληνικός καφές πίνεται κρύος!

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ο πελάτης θα «μπλέκεται» στα πόδια των μαγείρων, το μενού θα αλλάζει καθημερινά, ενώ το μαγαζί θα φτιάχνει δικά του παγωτά, τυριά και μπίρες. Το νέο εστιατόριο του γνωστού σεφ ανοίγει την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου και έχει κάτι παραπάνω από γαστρονομικό ενδιαφέρον. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο εστιατόριο στην οδό Χάρητος 43 κερδίζει τις εντυπώσεις προτείνοντας έναν γευστικό κατάλογο γύρω από ένα ξεκάθαρο ελληνικό χρώμα. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ιδιοκτήτης του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για τον καφέ και τις Taf εμπειρίες του. Υπογραμμίζει, δε, την πρόοδο που έχει σημειωθεί στη χώρα μας ως προς την κουλτούρα του καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα «Άγραφα» είναι μαγαζί που αποπνέει σεβεντίλα, στέκι για φοιτητές και διαβάτες της πλατείας, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Οσο για το σουβλάκι, ετοιμαστείτε για τίμιο κρέας, τομάτα του κρατάει στο δόντι και το όλον τυλιγμένο σε πίτα λαδερή τόσο-όσο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close