Minipresso. Μια πιτσιρίκα εσπρεσιέρα πού ‘χει πάρει τα μυαλά των καφεδόφιλων

Ξεχάστε τις μεγάλες αστραφτερές εσπρεσιέρες, ξεχάστε και την πρίζα του ηλεκτρικού. Η Minipresso τη μόνη πηγή ενέργειας που χρειάζεται είναι η πίεση του χεριού σας.

 
Wacaco-Minipresso-Expresso-On-The-Go

Αρκεί να πιέσετε το ημιαυτόματο έμβολο με το χέρι σας. Ο εσπρέσο σας είναι έτοιμος, βελούδινος και κατάμαυρος!

H Μinipresso είναι μια πολύ γοητευτική μίνι εσπρεσιέρα, καθότι διαθέτει νομαδικό χαρακτήρα, είναι ελάχιστη σε μέγεθος, πανάλαφρη, πολυτάλαντη και ντιζαϊνάτη. Και η πρώτη του είδους που διαθέτει και φλιτζάνι.

Παρότι απολύτως φορητή, η Minipresso δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απ’ τις Delonghi, Krups και τις άλλες μεγάλες αδελφές του είδους.

Σχεδιασμένη απ’ τη Wacaco, με ύψος 17 εκ. και βάρος μόλις 450 γρ., είναι απολύτως φορητή και διαθέτει τσαγανό. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ’ τις Delonghi, Krups και τις άλλες μεγάλες αδελφές του είδους. Σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε τον εσπρέσο του γούστου σας, από ristrettο έως lungo, όπου κι αν βρίσκεστε, είτε έχετε πάει για ψάρεμα είτε για κάμπινγκ.

24

Με τη Minipresso μπορείτε να φτιάξετε τον εσπρέσο του γούστου σας, από ristrettο έως lungo, όπου κι αν βρίσκεστε, είτε έχετε πάει για ψάρεμα είτε για κάμπινγκ.

Καθώς δεν χρειάζεται ούτε πεπιεσμένο αέρα ούτε ηλεκτρισμό, το γκατζετάκι λειτουργεί ως εξής: βάζετε το φρεσκοκομμένο καφέ σας ή την ειδική κάψουλα στον προβλεπόμενο χώρο και τον πατάτε καλά, κλείνετε το δοχείο, προσθέτετε καφτό νερό (έως 69 ml) στο δεύτερο δοχείο, τα βιδώνετε μεταξύ τους και αρχίζετε να πιέζετε το ημιαυτόματο έμβολο με το χέρι σας. Ο εσπρέσο σας είναι έτοιμος, βελούδινος και κατάμαυρος!

Η Minipresso διατίθεται κατόπιν παραγγελίας στην ιστοσελίδα wacaco.com στη γλυκιά τιμή των €31. Η κανονική διάθεση θα ξεκινήσει αρχές του ’15, με την τιμή στα €39.

Δείτε εδώ το  video με τη διαδικασία:

 

Διαβάστε ακόμα: Κι ο ελληνικός καφές πίνεται κρύος!

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Στρείδια, bloody maries, burgers, εφημερίδες, DJ, λεπτοκομμένα Ιταλικά αλλαντικά, γαλλική πατισερί που ευωδιάζει βούτυρο, θέα στο Σαρωνικό... Να συνεχίσουμε;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με σοκολάτα, σταφίδες, κανέλα ή και αλμυρά. Η παρθενική briocherie της Eλλάδας είναι γεγονός και την εγκαινιάζουμε στο Andro. Το νέο κατάστημα-μπουτίκ του Jean-Charles Metayer στο Ν. Ψυχικό σερβίρει μπριός απ΄όλο τον κόσμο συνοδεύοντάς τα με μονοποικιλιακό, βραβευμένο καφέ κατευθείαν από τη Βραζιλία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιουβαρλάκια, σεμεδάκια, καλτ ατμόσφαιρα και οικείες γεύσεις σε ένα νέο στέκι που δημιούργησε ο εκδότης και σχεδιαστής μόδας Theo Gennitsakis με τον... ξάδελφό του. Ένα εστιατόριο που ομνύει στο slow food και μαθαίνει στους Παριζιάνους τις σπιτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, όπως θα τις έτρωγαν σε ένα τραπέζι από φορμάικα στις Σέρρες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μοσχοβολάει βούτυρο, πικραμύγδαλο, ξύσμα εσπεριδοειδών και ανθόνερο. Και έχει για παρέα το μινιμαλιστικό φλουρί της χρονιάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top Andro