Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ έχει συγκεντρώσει 34 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας & Γεύσης.

Eμπιστευόμαστε τα ελληνικά εστιατόρια και πολύ καλά κάνουμε, καθώς τα τελευταία χρόνια, με την επίρρωση των εμπνευσμένων σεφ, η γαστρονομική σκηνή της χώρας έχει ανέβει σε αξιοσημείωτα επίπεδα. Εμπιστευόμαστε τις ελληνικές πρώτες ύλες, διότι δίνουν ευδιάκριτο στίγμα στα αγαπημένα μας πιάτα.

Γιατί, λοιπόν, να μην εμπιστευόμαστε το ελληνικό νερό όταν πηγαίνουμε σε ένα καλό εστιατόριο; Δεν είναι πατριωτισμού ή αλληλεγγύης, αλλά θέμα ποιότητας και γεύσης. Αλλωστε, όταν λέμε για «ελληνικό νερό», προφανώς, δεν εννοούμε όλα τα εμφιαλωμένα νερά, αλλά εκείνα που πραγματικά υπερέχουν στον τομέα τους.

Το νερό εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ είναι ένα τέτοιο τρανό παράδειγμα. Από το 2013, οπότε και εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού, η εταιρία ΘΕΟΝΗ Α.Ε. έδειξε πως ήταν αποφασισμένη να κάνει το βήμα παραπάνω.

Ο Λευτέρης Λαζάρου τόνισε τη γαστρονομική διάσταση του νερού ΘΕΟΝΗ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το συγκεκριμένο νερό εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας και έχει συγκεντρώσει 34 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας & Γεύσης. Εχουμε να κάνουμε, κυριολεκτικά, για το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο.

Oπως, λοιπόν, προσπαθούμε πάντα να επιλέγουμε τα καλύτερα πιάτα σε ένα εστιατόριο, με την ίδια ζέση οφείλουμε να επιλέγουμε και το νερό που πίνουμε. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα το νερό. Ο οργανισμός μας βασίζεται εν πολλοίς σ’ αυτό. Το χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο. Άρα, δεν κάνουμε πειράματα.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ μπαίνει δικαίως στα καλά εστιατόρια και συλλειτουργεί με τις γεύσεις που έχουμε επιλέξει.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ μπαίνει δικαίως στα καλά εστιατόρια και συλλειτουργεί με τις γεύσεις που έχουμε επιλέξει. Κάτω από αυτό το πρίσμα, την Τετάρτη 20 Ιουνίου, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ εγκαινίασε ένα μοναδικό «γευστικό» concept, τις «Βραδιές Γαστρονομίας με ΘΕΟΝΗ».

Πρώτος σταθμός το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Βαρούλκο. Ο Brand Ambassador για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ και καταξιωμένος Έλληνας σεφ Λευτέρης Λαζάρου υποδέχτηκε τους καλεσμένους σε μία βραδιά γαστρονομικών συγκινήσεων με τη συνοδεία της κομψής γυάλινης φιάλης ΘΕΟΝΗ, με Φυσικό Μεταλλικό και Ανθρακούχο νερό.

Λαμπερή «πρωταγωνίστρια» της βραδιάς, ήταν η γυάλινη φιάλη του ΘΕΟΝΗ. Η πιο premium εκδοχή του πολύτιμου αυτού αγαθού που αναβλύζει φυσικά στα 1,100μ. στην Πηγή Γκούρα στην οροσειρά των Αγράφων και διακρίνεται για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά όπως η σχετικά χαμηλή σκληρότητα και χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, οι χαμηλές συγκεντρώσεις σε νιτρώδη/νιτρικά, το ασβέστιο καθώς και η εξαιρετική σύνθεσή του σε ανόργανα μεταλλικά άλατα, τα οποία του προσδίδουν μοναδική γεύση.

Oι «Βραδιές Γαστρονομίας με ΘΕΟΝΗ» ξεκίνησαν από το Βαρούλκο.

Από την μεριά του, ο Λευτέρης Λαζάρου επισήμανε: «Χάρη στα μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά και την ισορροπημένη του γεύση, το ΘΕΟΝΗ έχει κερδίσει επάξια τη θέση του στα πιο δημοφιλή σημεία εστίασης, αποτελώντας το γαστρονομικό νερό της Ελλάδας που συνοδεύει ιδανικά κάθε γεύμα και αναβαθμίζει την εμπειρία κατανάλωσης νερού».

 

Διαβάστε ακόμα: Δροσιστήκαμε με το βραβευμένο νερό ΘΕΟΝΗ, στη Βατσουνιά Καρδίτσας.

 

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top