Ένα new age ζαχαροπλαστείο στη Χαλκίδα

Ο Ανδρέας Λαγός μας συστήνει την Αλεξάνδρα Μιμίκου: Μια πρώην μάνατζερ που χάρη στην αγάπη της για τη Δημιουργική Ζαχαροπλαστική έχει δημιουργήσει την πιο προχωρημένη patisserie στη Χαλκίδα.

 
mimikou7-1190

Η Αλεξάνδρα Μιμίκου εκμεταλλευόμενη την πολυετή πείρα της στο χώρο των τροφίμων, ξέρει πώς να διαλέγει τις καλύτερες πρώτες ύλες και ολόφρεσκα υλικά για την παρασκευή των δημιουργημάτων της.

Η Αλεξάνδρα Μιμίκου γεννήθηκε στη Χαλκίδα και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ για περίπου 10 χρόνια ήταν Export Manager σε μεγάλη εταιρεία τροφίμων. Παράλληλα, ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ζαχαροπλαστικής με την παρακολούθηση σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η αγάπη της για τη Δημιουργική Ζαχαροπλαστική έγινε πράξη το 2008, όπου με την πολύτιμη συνεργασία του Δημήτρη Χρονόπουλου, άνοιξε το πρώτο Νew Age ζαχαροπλαστείο στη Χαλκίδα.

mimikou1

Γλυκιές κατασκευές, για ένα μοναδικό τραπέζι ευχών ή candy bar για παιδικά πάρτι.

 H Αλεξάνδρα παρασκευάζει μοναδικές τούρτες-γλυπτά, μεγάλη γκάμα από λαχταριστά cupcakes, cakepops, macarons, μπισκότα και γλυκιές κατασκευές.

Εκμεταλλευόμενη την πολυετή πείρα της στο χώρο των τροφίμων, ξέρει πώς να διαλέγει τις καλύτερες πρώτες ύλες και ολόφρεσκα υλικά για την παρασκευή των δημιουργημάτων της. Τα προϊόντα της Αλεξάνδρας είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται στο σύγχρονο εργαστήριο της που είναι πλήρως εξοπλισμένο, ώστε να διασφαλίσει την άριστη ποιότητα και το απαιτούμενο γευστικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

mimikou2

Τα προϊόντα της Αλεξάνδρας είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται στο σύγχρονο εργαστήριο της που είναι πλήρως εξοπλισμένο, ώστε να διασφαλίσει την άριστη ποιότητα και το απαιτούμενο γευστικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Μαζί με την ομάδα της, η Αλεξάνδρα παρασκευάζει μοναδικές τούρτες-γλυπτά, μεγάλη γκάμα από λαχταριστά cupcakes, cakepops, macarons, μπισκότα και γλυκιές κατασκευές, για ένα μοναδικό τραπέζι ευχών ή candy bar για γάμο, βάπτιση, παιδικά πάρτι και κοσμικά, εταιρικά και άλλα events.

Παράλληλα με το new age ζαχαροπλαστείο της, διαθέτει δίκτυο παραγωγής γλυκών, με στόχο την τροφοδοσία καταστημάτων εστίασης στην Αθήνα και σε διάφορα νησιά.

 

//”Mimikou”, Λειβαρά 30, 34100 Χαλκίδα, τηλ. 22210 82886
[email protected]
www.alexandramimikou.com

mimikou4

Η Αέξάνδρα, παράλληλα με το new age ζαχαροπλαστείο της, διαθέτει δίκτυο παραγωγής γλυκών, με στόχο την τροφοδοσία καταστημάτων εστίασης στην Αθήνα και σε διάφορα νησιά.

Διαβάστε ακόμα: “Α λα γκρεκ” – Φρέσκες πίτες και καλούδια από την Κρήτη.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Στρείδια, bloody maries, burgers, εφημερίδες, DJ, λεπτοκομμένα Ιταλικά αλλαντικά, γαλλική πατισερί που ευωδιάζει βούτυρο, θέα στο Σαρωνικό... Να συνεχίσουμε;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με σοκολάτα, σταφίδες, κανέλα ή και αλμυρά. Η παρθενική briocherie της Eλλάδας είναι γεγονός και την εγκαινιάζουμε στο Andro. Το νέο κατάστημα-μπουτίκ του Jean-Charles Metayer στο Ν. Ψυχικό σερβίρει μπριός απ΄όλο τον κόσμο συνοδεύοντάς τα με μονοποικιλιακό, βραβευμένο καφέ κατευθείαν από τη Βραζιλία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μοσχοβολάει βούτυρο, πικραμύγδαλο, ξύσμα εσπεριδοειδών και ανθόνερο. Και έχει για παρέα το μινιμαλιστικό φλουρί της χρονιάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιουβαρλάκια, σεμεδάκια, καλτ ατμόσφαιρα και οικείες γεύσεις σε ένα νέο στέκι που δημιούργησε ο εκδότης και σχεδιαστής μόδας Theo Gennitsakis με τον... ξάδελφό του. Ένα εστιατόριο που ομνύει στο slow food και μαθαίνει στους Παριζιάνους τις σπιτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, όπως θα τις έτρωγαν σε ένα τραπέζι από φορμάικα στις Σέρρες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro