Το New Hotel ήταν από τα πρώτα που καθιέρωσαν στην Αθήνα το brunch ως γαστρονομική πρόταση.

Μεταξύ της Πλάκας και του σύγχρονου εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας. Σαν μια γέφυρα ανάμεσα στην παραδοσιακή και τη μοντέρνα πλευρά της πόλης. Εκεί ακριβώς βρίσκεται το New Hotel, ένα design ξενοδοχείο που επιμελήθηκε το βραβευμένο δίδυμο σχεδιαστών από την Βραζιλία, Fernando και Humberto Campana σε συνεργασία με φοιτητές αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

Οσοι έχουν περάσει απέξω (αλλά και όσοι έχουν εισέλθει στα ενδότερα) θα έχουν διαπιστώσει πως το ξενοδοχείο ακολουθεί μια λογική εργαστηρίου όπου η λαϊκή παράδοση επανερμηνεύεται και συνδυάζεται με τις σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις.

Aπό το Σάββατο 16 Οκτωβρίου θα σερβίρεται ξανά bruch στα εστιατόρια NEW Taste και Art Lounge του NEW Hotel με ανανεωμένο μενού.

Το περιβάλλον είναι ατμοσφαιρικό.

Εκεί από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο θα σερβίρεται ξανά bruch στα εστιατόρια NEW Taste και Art Lounge του NEW Hotel με ανανεωμένο μενού. Για την ιστορία να πούμε πως το συγκεκριμένο ξενοδοχείο κουβαλάει μια «κληρονομιά», από την οποία δεν επιθυμεί να ξεφύγει.

Τρώγοντας brunch με θέα.

Το NEW Hotel αποτέλεσε ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία της πόλης που καθιέρωσαν το γεύμα που έμελλε να δημιουργήσει τη νέα τάση στις γαστρονομικές συνήθειες των Αθηναίων και των επισκεπτών της. Το brunch του NEW πραγματοποιεί την πολύ-αναμενόμενη επανεκκίνησή του επιδιώκοντας να μας προκαλέσει το ενδιαφέρον, έτσι ώστε να γίνει μια μορφή συνήθειας.

Ποικιλία από homemade viennoiseries που μαζί με τα σπιτικά αρτοσκευάσματα αποτελούν διαχρονικά αγαπημένη επιλογή των επισκεπτών του εστιατορίου.

Το σκηνικό, πάντως, είναι ενδιαφέρον: να απολαμβάνεις το brunch σου και να περιστοιχίζεσαι από ιστορικές καρτ-ποστάλ της Αθήνας, χαρακτηριστικές γυάλινες κατασκευές για την προστασία από το «κακό μάτι» και φιγούρες από το θέατρο σκιών βασισμένες στον «Καραγκιόζη».

Δεν γίνεται να λείπουν τα αφράτα κρουασάν.

Το ίδιο ενδιαφέρον έχουν και οι γευστικές προτάσεις που μας περιμένουν: ποικιλία από homemade viennoiseries που μαζί με τα σπιτικά αρτοσκευάσματα αποτελούν διαχρονικά αγαπημένη επιλογή των επισκεπτών του εστιατορίου.

Το ανανεωμένο μενού επιμελείται ο Executive Chef των YES! Hotels, Μπάμπης Κουντούρης.

Το ανανεωμένο μενού με την υπογραφή του Executive Chef των YES! Hotels, Μπάμπη Κουντούρη, διατηρεί τα all time classics Eggs Benedict, τα αφράτα Pancakes, το NEW Taste burger, τα ζεστά donuts με σάλτσα ζεστής σοκολάτας και το Bloody Mary Selection αλλά παράλληλα παρουσιάζει και νέες προσθήκες που θα μας τραβήξουν την προσοχή.

 

//ΙΝFO
New Hotel, Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1 (είσοδος από Ναυάρχου Νικοδήμου).
Tηλέφωνο κρατήσεων: +30 210 3273170.

Ωράριο Λειτουργίας για το brunch: Σάββατο & Κυριακή, 12.00 – 17.00, μόνο με κρατήσεις

 

Διαβάστε ακόμα: Hot! Τα καλύτερα καυτερά πιάτα της Αθήνας.

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top