Αναστάσης Βιζιηνός – Εrnest, Θεσσαλονίκη
«Dream is destiny»
20 ml Cardhu Gold Reserve whisky
15 ml σιρόπι από σπιτική μηλόπιτα
Καφέ με μέθοδο brew bar V60
Βούτυρο.
Ο Τάσος θέλησε να παρουσιάσει στους κριτές ένα διαφορετικό και ταυτόχρονα πολυτελές σερβίρισμα καφέ. Κάτι που θα μπορούσε να κάνει και η Elizabeth Cumming στους καλεσμένους της, συνδέοντας έτσι το ποτό του με την ιστορία του εκλεκτού single malt whisky Cardhu. Ένα ποτό με καφέ, κατάλληλο είτε για κρύο είτε για ζεστό σερβίρισμα. Με σιγοβρασμένο βούτυρο στη ζεστή του εκδοχή και ένα rim βουτύρου στην άλλη.
Στην επόμενη σελίδα: Το «Last Port» του Θάνου Κριμπούρα.