Pax Homemade Burgers: από τη Νέα Υόρκη στη Θεσσαλονίκη και τώρα στην Αθήνα

Αφού πριν από λίγες ημέρες εντυπωσίασε στο Burger Fest 2018 της Αθήνας, το γνωστό burger house της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στην πρωτεύουσα.

 

Τα Pretty Amazing and Xtraordinary burgers, από τα οποία πήραν το όνομα τους τα Pax, φτιάχνονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι.

«Ένα μπέργκερ μπορεί να είναι το ίδιο απολαυστικό όσο ένα ακριβό γεύμα» είχε πει κάποτε ο γνωστός νεοϋορκέζος επιχειρηματίας Aby Rosen. Και θα συμφωνήσουμε μαζί του σε αυτό. Ένα μπέργκερ, όταν είναι σωστά ψημένο, ζουμερό και με φρέσκα υλικά μοιάζει καλύτερο από το κάθε gourmet πιάτο.

Και σε αυτό τον κόσμο θέλει να μας βάλει το Pax Homemade Burgers, το οποίο σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στην Αθήνα. Βέβαια, όσοι το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στο Burger Fest 2018, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δημιουργίες του κι όπως φαίνεται μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν. Το αντίθετο μάλιστα: τα Pax στην πρώτη τους εμφάνιση στην Αθηναϊκή street food σκηνή κέρδισαν την 3η θέση στα βραβεία για τα καλύτερα burger houses στην ψηφοφορία του κοινού.

Τα buns είναι χειροποίητα και φτιάχνονται καθημερινά, διατηρώντας την φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους.

Η ιστορία των Pax ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη, και από το 2013 συνεχίζεται με επιτυχία στην Θεσσαλονίκη όπου μετράνε πλέον τρία μαγαζιά.

Τα Pretty Amazing and Xtraordinary burgers, από τα οποία πήραν το όνομα τους τα Pax, φτιάχνονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φρέσκα και κορυφαίας ποιότητας. Τα buns είναι χειροποίητα και φτιάχνονται καθημερινά, διατηρώντας την φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους, το ίδιο και οι σπιτικές σάλτσες και φρέσκες τηγανητές πατάτες.

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Υπομονή λίγο καιρό, μέχρι να ανοίξει τις πόρτες του το πρώτο αθηναϊκό Pax.

//paxburgers.gr

 

Διαβάστε ακόμα: Τι είναι καυτό τώρα στο αθηναϊκό γαστρονομικό στερέωμα

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Στρείδια, bloody maries, burgers, εφημερίδες, DJ, λεπτοκομμένα Ιταλικά αλλαντικά, γαλλική πατισερί που ευωδιάζει βούτυρο, θέα στο Σαρωνικό... Να συνεχίσουμε;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με σοκολάτα, σταφίδες, κανέλα ή και αλμυρά. Η παρθενική briocherie της Eλλάδας είναι γεγονός και την εγκαινιάζουμε στο Andro. Το νέο κατάστημα-μπουτίκ του Jean-Charles Metayer στο Ν. Ψυχικό σερβίρει μπριός απ΄όλο τον κόσμο συνοδεύοντάς τα με μονοποικιλιακό, βραβευμένο καφέ κατευθείαν από τη Βραζιλία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μοσχοβολάει βούτυρο, πικραμύγδαλο, ξύσμα εσπεριδοειδών και ανθόνερο. Και έχει για παρέα το μινιμαλιστικό φλουρί της χρονιάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιουβαρλάκια, σεμεδάκια, καλτ ατμόσφαιρα και οικείες γεύσεις σε ένα νέο στέκι που δημιούργησε ο εκδότης και σχεδιαστής μόδας Theo Gennitsakis με τον... ξάδελφό του. Ένα εστιατόριο που ομνύει στο slow food και μαθαίνει στους Παριζιάνους τις σπιτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, όπως θα τις έτρωγαν σε ένα τραπέζι από φορμάικα στις Σέρρες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro