Αυτό είναι το πιο ροκ σουβλάκι της πόλης

H marketer γεύσης και οίνου Popi Wallick μας αποκαλύπτει που θα βρούμε το πιο... καλλιτεχνικό σουβλάκι στον Άλιμο.

 
paris-8

Ο γύρος είναι χειροποίητος από χοιρινό, κοτόπουλο κι αν θες έχει και μπιφτέκια εξαιρετικά, καθώς και χωριάτικη, η πατάτα είναι κανονική, όχι πλαστική και όχι λαδωμένη.

Αν μένεις νότια και δεν ξέρεις τι εστί Πάρις, τότε απλώς δεν ξέρεις! Τον έμαθα 2 χρόνια πριν, άργησα αλλά είναι σαν τον έρωτα που άργησε μα στο τέλος ήρθε.

Αν πας στο μαγαζί, θα ακούσεις δυνατή ροκ μουσική και πολύ blues. Στη Θουκιδίδου, ένα δρόμο πάνω από την παραλία, θα το καταλάβεις εκτός από τις μουσικές, γιατί είναι πάντα γεμάτο.

Είναι εδώ από το 1963 ο γύρος είναι χειροποίητος από χοιρινό, κοτόπουλο κι αν θες έχει και μπιφτέκια εξαιρετικά, καθώς και χωριάτικη, η πατάτα είναι κανονική, όχι πλαστική και όχι λαδωμένη, η ντομάτα ζουμερή αλλά φρέσκια και η μπίρα παγωμένη.

Στους τοίχους, κάδρα και φωτογραφίες από την creme de la creme της μουσικής, πέτρινος προσεγμένος χώρος και θαμώνες, φωτογράφοι, ηθοποιοί, μουσικοί, συγγραφείς όλοι του καλλιτεχνικού. Ε, είμαι καλλιτεχνικό κορίτσι και έτσι πρέπει να είναι και το σουβλάκι μου!

paris-3

Το πιο ωραίο είναι ότι το delivery έρχεται γρήγορα και τα σουβλάκια στην σωστή θερμοκρασία.

Το αγαπημένο μου delivery, γρήγορο, ευγενικό και νόστιμο. Η δική μου παραγγελία έχει ένα παιδικό με πίτα αλάδωτη, κεμπάμπ όχι πολύ ψημένο, πατάτες, ντομάτα και δύο με απ’ όλα χωρίς κρεμμύδι αλλά με τζατζίκι και πάλι με κεμπάμπ όχι πολύ ψημένο.

Τις περισσότερες φορές τρώω το παιδικό και το μισό του «άλλου»… Δεν με πείραξε ποτέ στο στομάχι, το τζατζίκι είναι αρκετά αραιό και πολύ γευστικό και το κρέας ψημένο όπως το ζήτησα και έρχονται πάντα στη σωστή θερμοκρασία – κάτι που είναι για μένα εξαιρετικά σημαντικό.

Κι αυτό που θέλω να σου πω, αν και δεν είμαι η καθημερινή πελάτισσα -παίρνω περίπου μία φορά τον μήνα- ακόμη και τη μέρα του χιονιά η παραγγελία έκανε 6 λεπτά για να φθάσει στο σπίτι μου.

//Ο Πάρις, Θουκιδίδου 38 17455 Άλιμος, τηλ.: 210 988 9664

⇒H Popi Wallick, είναι marketer γεύσης και οίνου. Full digital, Food and wine blogger, με πιστοποιημένες γνώσεις πάνω στο κρασί και στη γεύση. Την ακούτε κάθε Τετάρτη στις 2-4 στην εκπομπή Wineloversgr στον Amagi radio.

 

Διαβάστε ακόμα: Οι «μυστικές» διευθύνσεις του σεφ Σταμάτη Τσίλια

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ο πελάτης θα «μπλέκεται» στα πόδια των μαγείρων, το μενού θα αλλάζει καθημερινά, ενώ το μαγαζί θα φτιάχνει δικά του παγωτά, τυριά και μπίρες. Το νέο εστιατόριο του γνωστού σεφ ανοίγει την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου και έχει κάτι παραπάνω από γαστρονομικό ενδιαφέρον. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο εστιατόριο στην οδό Χάρητος 43 κερδίζει τις εντυπώσεις προτείνοντας έναν γευστικό κατάλογο γύρω από ένα ξεκάθαρο ελληνικό χρώμα. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ιδιοκτήτης του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για τον καφέ και τις Taf εμπειρίες του. Υπογραμμίζει, δε, την πρόοδο που έχει σημειωθεί στη χώρα μας ως προς την κουλτούρα του καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα «Άγραφα» είναι μαγαζί που αποπνέει σεβεντίλα, στέκι για φοιτητές και διαβάτες της πλατείας, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Οσο για το σουβλάκι, ετοιμαστείτε για τίμιο κρέας, τομάτα του κρατάει στο δόντι και το όλον τυλιγμένο σε πίτα λαδερή τόσο-όσο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close