Ο Ζήσης Ρούμπος ήταν ο παρουσιαστής της μυστικής συνάντησης.

Το μυστικό event «Ραντεβού στον Ήλιο» τα είχε όλα: τραπεζάκια πάνω στην άμμο, Ούζο Πλωμαρίου να γεμίζει τα ποτήρια με γεύση καλοκαιριού, νόστιμους μεζέδες, μια σκηνή από όπου η Ρένα Μόρφη, η Πέννυ Μπαλτατζή και οι Gadjo Dilo ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις μουσικές τους, αλλά και τον ξεκαρδιστικό stand-up comedian Ζήση Ρούμπο με το αυτοσαρκαστικό, βιτριολικό χιούμορ του. Αυτόν τον εκρηκτικό συνδυασμό live μουσικής, Ούζου Πλωμαρίου, θάλασσας και ήλιου, έζησαν την Πέμπτη 12 Ιουλίου σε παραλία της ανατολικής Αττικής οι 160 τυχεροί του διαγωνισμού MAD Secret «Ραντεβού στον Ήλιο».

Φυσικά όλα αυτά ήταν άγνωστα στους νικητές του διαγωνισμού, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με πούλμαν και με… άκρα μυστικότητα στο «Ραντεβού στον Ήλιο». Το μεγάλο πάρτι είχε συγκεκριμένες, μυστικές προδιαγραφές και φυσικά το στοιχείο της έκπληξης. Κανείς από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, ο οποίος ξεπέρασε τα 3.000 άτομα, δεν γνώριζε πού θα γίνει, ποιους μουσικούς θα ακούσει και τι θα συναντήσει εφ’ όσον θα κέρδιζε τη συμμετοχή του μετά από σχετική κλήρωση.

Οι Gadjo Dilo ήταν μια από τις μουσικές εκπλήξεις του event.

Το μόνο που γνώριζαν ήταν ότι αυτό το καλοκαιρινό «mad secret» πάρτι το διοργάνωνε το μουσικό κανάλι MAD για το Ούζο Πλωμαρίου, ότι παρουσιαστής θα ήταν ο Ζήσης Ρούμπος και ότι θα ζούσαν μια πρωτότυπη ουζοκατάσταση παρέα με τους κολλητούς τους. Κι όταν έφτασαν στην παραλία της ανατολικής Αττικής και αντίκρισαν το σκηνικό που είχε στηθεί, μπήκαν αμέσως στο νόημα και τίποτα δεν ήταν πια μυστικό. Ένα πάρτι με μουσική, χορό και φυσικά Ούζο Πλωμαρίου κυριολεκτικά πάνω στο κύμα …

Πάρτε και μια γεύση του τι έγινε στο μυστικό «Ραντεβού στον ήλιο»:

Για σχεδόν πέντε ώρες, όσο διήρκεσε το μυστικό «ραντεβού στον Ήλιο», τα social media των 160 τυχερών του διαγωνισμού γέμισαν από αναρτήσεις με χορό, τραγούδι και τσούγκρισμα ποτηριών κάτω από τον ήλιο. Ένα καλοκαιρινό event, μια ουζοκατάσταση μετά μουσικής που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι πήραν μέρος στον διαγωνισμό για το μυστικό ραντεβού του ούζου Πλωμαρίου και του MAD. Μόνο 160 τυχεροί το έζησαν από κοντά το πιο secret event του καλοκαιριού.

 

Διαβάστε ακόμα: 5 σοφιστικέ στέκια στη Μύκονο

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top