Είναι το στέκι του Μεταξουργείου που όχι μόνο με το όνομά του, αλλά και με την ιδεολογία του πίσω από τον πάγκο της κουζίνας, μπορεί εύκολα να σε ταξιδέψει.

Το εστιατόριο

Σεϋχέλλες: Είναι το στέκι του Μεταξουργείου που όχι μόνο με το όνομά του, αλλά και με την ιδεολογία του πίσω από τον πάγκο της κουζίνας, μπορεί εύκολα να σε ταξιδέψει. Αυτή τη φορά το ταξίδι πάει τις Σεϋχέλλες μέχρι τη Συρία και το Κουρδιστάν, καθώς ο ιδιοκτήτης και σεφ Φώτης Φωτεινόγλου υποδέχεται τον νεαρό Barshank Haj Younes, για να ενώσουν τις γαστρονομικές καταβολές τους.

Ο σεφ

Ο σεφ Barshank Haj Younes.

Barshank Haj Younes: Ο Barshank είναι ένας κουρδικής-συριακής καταγωγής σεφ, οποίος ζει τον τελευταίο χρόνο στην Αθήνα και έχει αποκτήσει φανατικούς ανάμεσα στους πρόσφυγες και όχι μόνο. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι διαλέγει με τρομερή προσοχή τα υλικά του, είναι φοβερά εκλεκτικός και δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια. Η σχολαστικότητά του είναι πάντα ορατή και στον τρόπο που δουλεύει αλλά και στο τελικό πιάτο.

Ο χρόνος

Δευτέρα, 19 Ιουνίου (βράδυ)
Σεϋχέλλες, Κεραμεικού 49, Μεταξουργείο, Αθήνα * 211.183.4789

 

Στην επόμενη σελίδα: Σομαλική κουζίνα στον Βασίλαινα.

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top