Στα 97 χρόνια λειτουργίας του ο Βασίλαινας έχει γίνει ένα sine-qua-non για την αθηναϊκή εστιατορική σκηνή.

Το εστιατόριο

Βασίλαινας: Στα 97 χρόνια λειτουργίας του ο Βασίλαινας έχει γίνει ένα sine-qua-non για την αθηναϊκή εστιατορική σκηνή. Ξεκίνησε από μια φτωχική συνοικία του Πειραιά για να είναι σήμερα, στη νέα του έδρα, στα Ιλίσια, μια σταθερή αναφορά για κάθε γκουρμέ βαθιάς νοστιμιάς κουζίνα. Ο σεφ Μανώλης Γαρνέλης θα συμπράξει για 2 βραδιές με τον Hassan Hassan από την Σομαλία ρίχνοντας φως στη σομαλική κουζίνα, η οποία είναι από μόνη της ένα ωραίο μείγμα γεύσεων από Υεμένη, Ιταλία, Ινδία και Αιθιοπία.

Ο σεφ

Ο σεφ Hassan Hassan.

Hassan Hassan: Πίσω από αυτό το διπλό όνομα βρίσκεται ένας εξωστρεφής σεφ που ήρθε στην Ελλάδα μικρός, και βρήκε την κλίση του στη γαστρονομία, παίρνοντας υποτροφία και δουλεύοντας σε ξενοδοχεία και εστιατόρια από πολύ νωρίς. Στην guest εμφάνισή του στον Βασίλαινα, θα φέρει μαζί του συνταγές με μπαχαρικά και μοναδικές εκτελέσεις από την σομαλική, πολυπολιτισμική κουλτούρα, εναλλάσσοντας τεχνικές και γεύσεις.

Ο χρόνος

Τρίτη 20 και Τετάρτη 21 Ιουνίου
Βασίλαινας, Βρασίδα 13 (Περιοχή Χίλτον) * 210.7210.501

 

Στην επόμενη σελίδα: Αραβική κουζίνα στο 7 Food Sins.

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top