Τα στεκια των διακοπων

5+2 στέκια για τις αυθεντικότερες γεύσεις στο νομό Ρεθύμνου

Ο συνδημιουργός της Cookoovaya Κλεομένης Ζουρνατζής την έχει ζήσει την καλοκαιρινή Κρήτη από μικρός και μας αποκαλύπτει τα γαστρονομικά μυστικά του νομού Ρεθύμνης, εκεί όπου οι άνθρωποι με το τίποτα και με το λίγο δημιουργούν μαγεία στο τσουκάλι τους.

 

Ο Ζήσης επιβεβαιώνει τη δυναμική της ελληνικής, κριτικής ταβέρνας που ποτέ δεν πεθαίνει.

Η ταβέρνα του Ζήση
Παραμένοντας στην πόλη του Ρεθύμνου, η ταβέρνα του Ζήση αποτελεί σημείο αναφοράς για τους ντόπιους: Κολοκυθανθοί γεμιστοι, τηγανητά αρνίσια γαλάντερα (εντεράκια γάλακτος), αγκινάρες με κουκιά, ντολμαδάκια μαστόρικα και πάσης φύσεως μαγειρευτά. Ο Ζήσης επιβεβαιώνει τη δυναμική της ελληνικής, κρητικής ταβέρνας που ποτέ δεν πεθαίνει.

// Η ταβέρνα του Ζήση, Μάχης Κρήτης 63, Ρέθυμνο, τηλ.: 2831 028814.

 

Στην επόμενη σελίδα: Στον Αλέκο δεν υπάρχει κατάλογο – μόνο φρέσκα προϊόντα της ημέρας.

1 2 3 4 5 6 7

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close