Τα στεκια των διακοπων

5+2 στέκια για τις αυθεντικότερες γεύσεις στο νομό Ρεθύμνου

Ο συνδημιουργός της Cookoovaya Κλεομένης Ζουρνατζής την έχει ζήσει την καλοκαιρινή Κρήτη από μικρός και μας αποκαλύπτει τα γαστρονομικά μυστικά του νομού Ρεθύμνης, εκεί όπου οι άνθρωποι με το τίποτα και με το λίγο δημιουργούν μαγεία στο τσουκάλι τους.

 

Η ερημική καντίνα του Μανώλη, χαμένη μες στις χαρουπιές με το Λιβυκό πέλαγος να ανοίγεται μπροστά, προσφέρει λίγα αλλά πεντανόστιμα εδέσματα.

Η καντίνα του Μανώλη
Κατηφορίζοντας μετά το Ροδάκινο, παίρνεις δυτικά έναν χωματόδρομο βατό για περίπου 1.5 χιλιόμετρο για την παραλία Περιστερέ. Εκεί, η ερημική καντίνα του Μανώλη, χαμένη μες στις χαρουπιές με το Λιβυκό πέλαγος να ανοίγεται μπροστά, προσφέρει λίγα αλλά πεντανόστιμα εδέσματα: Φρέσκες τηγανιτές πατάτες και τσιγαριαστό Ρίφι (κατσικάκι),σουπιά με το μελάνι της, ψαράκια ημέρας και γενικά ο,τιδήποτε βρεθεί εύκαιρο και φρέσκο, σερβίρεται στην πιο ερημική και ήσυχη γωνιά του νομού.

// Η καντίνα του Μανώλη, παραλία Περιστερέ, τηλ.: 693 755 4059.

 

Διαβάστε ακόμα: Η σέξι αύρα του Blue Bamboo, τώρα και στη Σέριφο

1 2 3 4 5 6 7

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close