Top 5 Top 5 ελληνικά ροζέ αφρώδη

Τα ροζέ sparkling κρασιά ανεβάζουν όλο και πιο ψηλά τον πήχη στον ελληνικό αμπελώνα. Αξίζει να τα γνωρίσετε. Είτε ως απεριτίφ είτε ως συνοδευτικά του φαγητού, οι φίνες φυσαλίδες τους είναι ιδανική παρέα για το καλοκαίρι.

 
roze_afrodi

Είναι σαφές ότι τα ροζέ κρασιά έχουν πλέον καταφέρει να μας πείσουν για την ποιότητα και τη θέση τους στο τραπέζι μας.

Η αύξηση που καταγράφουν παγκοσμίως οι πωλήσεις των ροζέ κρασιών είναι σταθερή και εντυπωσιακή. Είναι σαφές ότι τα ροζέ κρασιά έχουν πλέον καταφέρει να μας πείσουν για την ποιότητα και τη θέση τους στο τραπέζι μας. Μικρότερη, αλλά εξίσου σημαντική, είναι η αύξηση της ζήτησης για τα αφρώδη κρασιά παγκοσμίως, αλλά πλέον –επιτέλους– και στην Ελλάδα!

Συνδυάζοντας τις δυο αυτές τάσεις, οι Έλληνες οινοποιοί μάς προσφέρουν αρωματικά, ευχάριστα ροζέ κρασιά με φυσαλίδες. Σπινθηροβόλες και φινετσάτες προτάσεις από Ξινόμαυρο, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Λημνιώνα κ.ά.

Σήμερα επιλέγουμε πέντε εξαιρετικά ελληνικά ροζέ αφρώδη κρασιά. Αξίζει να τα γνωρίσετε, είναι ιδανική παρέα για το καλοκαίρι!

Στην επόμενη σελίδα: «Το μοναδικό ελληνικό ροζέ αφρώδες που φέρει ένδειξη Ονομασίας Προέλευσης».

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ο πελάτης θα «μπλέκεται» στα πόδια των μαγείρων, το μενού θα αλλάζει καθημερινά, ενώ το μαγαζί θα φτιάχνει δικά του παγωτά, τυριά και μπίρες. Το νέο εστιατόριο του γνωστού σεφ ανοίγει την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου και έχει κάτι παραπάνω από γαστρονομικό ενδιαφέρον. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο εστιατόριο στην οδό Χάρητος 43 κερδίζει τις εντυπώσεις προτείνοντας έναν γευστικό κατάλογο γύρω από ένα ξεκάθαρο ελληνικό χρώμα. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ιδιοκτήτης του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για τον καφέ και τις Taf εμπειρίες του. Υπογραμμίζει, δε, την πρόοδο που έχει σημειωθεί στη χώρα μας ως προς την κουλτούρα του καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα «Άγραφα» είναι μαγαζί που αποπνέει σεβεντίλα, στέκι για φοιτητές και διαβάτες της πλατείας, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Οσο για το σουβλάκι, ετοιμαστείτε για τίμιο κρέας, τομάτα του κρατάει στο δόντι και το όλον τυλιγμένο σε πίτα λαδερή τόσο-όσο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close