Ο Christoffer Norton (δεύτερος από δεξιά) μαζί με την ομάδα του Domestic.

Christoffer Norton: Γευστικό άλμα

Ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα λίγο μόνο καιρό απ’ όταν ξεκίνησε την καριέρα του ο chef Christoffer Norton.

Ο Christoffer Norton είναι ένας από τους πιο γνωστούς chef της νέας γενιάς. Γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε με όνειρο να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Ξεκίνησε ως ασκούμενος στο δανέζικο εστιατόριο Molskroen, όπου έμεινε τρία χρόνια. Στη συνέχεια μεταπήδησε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Comwell Kellers Park για δύο χρόνια, μέχρι το 2010, το οποίο εγκατέλειψε για να επιστρέψει στο Molskroen, αναλαμβάνοντας sous chef.

Οι δημιουργίες του Norton τον έχουν κατατάξει ήδη σε έναν από τους καλύτερους σεφ, έστω κι αν ακόμα είναι 31 ετών.

Η πρώτη του θέση ως chef de cuisine ήρθε το 2013, στο εστιατόριο Castenskiold, όπου μάζεψε την απαραίτητη εμπειρία και ανέπτυξε τις δεξιότητές του, ώστε να μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα του το 2015: το εστιατόριο Domestic, του οποίου είναι ιδιοκτήτης και chef, με ένα αστέρι Michelin ήδη.

Info
26-27 Ιουνίου
Εστιατόριο Katsu, Sani Marina

//Περισσότερες πληροφορίες για το Sani Gourmet 2017 θα βρείτε εδώ.

 

Διαβάστε ακόμα: Top 5 Νεμέες για τα μπάρμπεκιου της άνοιξης

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top