To CNN ανακήρυξε το Patio, ένα από τα καλύτερα νέα εστιατόρια στον κόσμο για το 2017, ενώ το San Pellegrino ένα από τα πιο επιδραστικά.

Παναγιώτης Γιακαλής: Με νου και γεύση

Οπαδός του κινήματος “From Farm to Table”, o Παναγιώτης Γιακαλής δημιουργεί γεύσεις που μένουν αξέχαστες.

Ο Παναγιώτης Γιακαλής είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες chef της γενιάς του. Οι σπουδές μαγειρικής ήρθαν να επιβεβαιώσουν την κλίση του, και η καριέρα του ξεκίνησε με υποσχέσεις. Αναγνώριση του ταλέντου του είναι η πρόσφατη βράβευσή του με Χρυσό Σκούφο για τη δουλειά του στο Patio, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Τhe Margi, στη Βουλιαγμένη, του οποίου είναι executive chef, ενώ έχει λάβει εξίσου σημαντικές διακρίσεις από τα FΝL Best Restaurant Awards (δύο αστέρια FΝL για το Patio ένα για το Malabar, το bistro του The Margi).

Όντας θιασώτης του διεθνούς γαστρονομικού κινήματος “From Farm to Table”, ο Παναγιώτης Γιακαλής έχει αναπτύξει ένα μαγειρικό στυλ που εστιάζει στην αγνότητα των πρώτων υλών.

To CNN ανακήρυξε δε το Patio, ένα από τα καλύτερα νέα εστιατόρια στον κόσμο για το 2017, ενώ το San Pellegrino ένα από τα πιο επιδραστικά. Με προϋπηρεσία σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια στην Ευρώπη, όπως το τριάστερο Bristol του Παρισιού, το διάστερο Trussardi ala Scala του Μιλάνου και το πολυβραβευμένο αθηναϊκό εστιατόριο Σπονδή, έχει θητεύσει δίπλα σε μερικούς από τους πιο σπουδαίους Ευρωπαίους chef, όπως ο Eric Frechon, ο Arnaud Bignon και ο Andrea Berton. Όντας θιασώτης του διεθνούς γαστρονομικού κινήματος “From Farm to Table”, ο Παναγιώτης Γιακαλής έχει αναπτύξει ένα μαγειρικό στυλ που εστιάζει στην αγνότητα των πρώτων υλών.

Info
26-27 Ιουνίου
Εστιατόριο Ντομάτα, Sani Marina

 

Στην επόμενη σελίδα: Το έμφυτο ταλέντο του Joël Castanyé Daniel.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top