Μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του το 2016, το La Boscana κέρδισε αστέρι Michelin.

Joël Castanyé Daniel: Έμφυτο ταλέντο

Η καταλανική γαστρονομική παράδοση βρίσκεται στην καρδιά του chef Joël Castanyé Daniel και στον πυρήνα της κουζίνας του.

O Joël Castanyé Daniel είναι executive chef από το 2007 και ο μικρότερος από τους τρεις αδελφούς Castanyé. Πρόκειται για έναν επαγγελματία, ο οποίος πιστεύει ακράδαντα ότι το καλύτερο σχολείο είναι αυτό που σε μαθαίνει στην πράξη, και γνωρίζει καλά ότι μια περιοχή, όπως η Λιέιδα της Καταλονίας, με τη μακρά γαστρονομική παράδοση, μπορεί να διαμορφώσει και να ωριμάσει το χαρακτήρα ενός chef.

Οι δημιουργίες του κρύβουν μέσα τους όλες τις γεύσεις και τα μυστικά της καταλανικής κουζίνας.

Με θητεία σε γνωστά εστιατόρια, όπως το Neichel και το Abac στη Βαρκελώνη, αλλά και το Bulli Catering BCN, άνοιξε μαζί με την οικογένειά του το 2014 το La Boscana, έναν πολυχώρο με έκταση πάνω από 50.000 τετραγωνικά μέτρα, εστιατόριο, κήπους και άλλους γαστρονομικούς χώρους, όπου μπορεί να απολαύσει κανείς τα μυστικά της καταλανικής κουζίνας. Μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του το 2016, το La Boscana κέρδισε αστέρι Michelin.

Info
26-27 Ιουνίου
Εστιατόριο Asian, Sani Marina

 

Στην επόμενη σελίδα: Η «έκρηξη» του Christoffer Norton.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top