Κρίτων Πουλής και Γιάννης Σεργάκης συνυπογράφουν την πιο σοφιστικέ βασιλόπιτα

Μοσχοβολάει βούτυρο, πικραμύγδαλο, ξύσμα εσπεριδοειδών και ανθόνερο. Και έχει για παρέα το μινιμαλιστικό φλουρί της χρονιάς.

 

Μια βασιλόπιτα με Γαλλική τεχνική και Ελληνικη ψυχή.

Η haute patisserie και ο μαγικός κόσμος του κοσμήματος συναντιούνται σε ένα πρωτότυπο, γλυκό ταίριαγμα. Ο Κρίτων Πούλης του Bon Bon Fait Maison δημιουργεί μία παραδοσιακή βασιλόπιτα με Γαλλική τεχνική, μυρωδάτη, με φρέσκοαλεσμένο αμύγδαλο στη ζύμη και ποιοτικό βούτυρο, χωρίς υπερβολική ζάχαρη.

Ο patissier στο εργαστήρι του.

Όμορφα και ομοιόμορφα νωπή ως το τελευταίο κομμάτι, με… ελεγχόμενη θρυπτότητα, την τρως και νιώθεις τον κάθε κόκκο και το άρωμα των εσπεριδοειδών και του ανθόνερου να πλημμυρίζουν ηδονικά το στόμα.

Το ’20 που μας έρχεται, δια χειρός Σεργάκη.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος κοσμηματοποιός Γιάννης Σεργάκης συμπληρώνει το… έργο με ένα χρυσό φλουρί για το 2020. Μοντέρνο, καθαρό, διάτρητο σαν στένσιλ, απέχει αρκετά από τα φλύαρα γούρια των ημερών.

Ο Γιάννης Σεργάκης.

Η γκουρμέ βασιλόπιτα και το μινιμαλιστικό φλουρί κλείνονται σε ένα κομψό, απέριττο ξύλινο κουτί. Και θα διατίθενται στο ατελιέ του ανερχόμενου patissier στον Πειραιά, ως την Πρωτοχρονιά.

Ένα πρωτότυπο δώρο για τις γιορτές.

 

//INFO
Bon Bon Fait Maison: Πολυδεύκους 39, Πειραιάς 18545. Ώρες λειτουργίας, Δευτέρα με Παρασκευή 12:00 με 21:00. Tηλεφωνο για παραγγελίες και περισσότερες πληροφορίες, 2104117999.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Στρείδια, bloody maries, burgers, εφημερίδες, DJ, λεπτοκομμένα Ιταλικά αλλαντικά, γαλλική πατισερί που ευωδιάζει βούτυρο, θέα στο Σαρωνικό... Να συνεχίσουμε;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με σοκολάτα, σταφίδες, κανέλα ή και αλμυρά. Η παρθενική briocherie της Eλλάδας είναι γεγονός και την εγκαινιάζουμε στο Andro. Το νέο κατάστημα-μπουτίκ του Jean-Charles Metayer στο Ν. Ψυχικό σερβίρει μπριός απ΄όλο τον κόσμο συνοδεύοντάς τα με μονοποικιλιακό, βραβευμένο καφέ κατευθείαν από τη Βραζιλία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιουβαρλάκια, σεμεδάκια, καλτ ατμόσφαιρα και οικείες γεύσεις σε ένα νέο στέκι που δημιούργησε ο εκδότης και σχεδιαστής μόδας Theo Gennitsakis με τον... ξάδελφό του. Ένα εστιατόριο που ομνύει στο slow food και μαθαίνει στους Παριζιάνους τις σπιτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, όπως θα τις έτρωγαν σε ένα τραπέζι από φορμάικα στις Σέρρες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Eπικά κρέατα στον ξυλόφουρνο, παγωμένη σαμπάνια στο ποτήρι, bloody maries και κρεατόσουπες με βοδινή ουρά για το χανγκόβερ, Milli Vanilli και Samantha Fox στα ηχεία. Τα Κυριακάτικα γεύματα του Άρη Βεζενέ επιστρέφουν για 5η χρονιά. Μη φάτε πρωινό.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro