Μια βασιλόπιτα με Γαλλική τεχνική και Ελληνικη ψυχή.

Η haute patisserie και ο μαγικός κόσμος του κοσμήματος συναντιούνται σε ένα πρωτότυπο, γλυκό ταίριαγμα. Ο Κρίτων Πούλης του Bon Bon Fait Maison δημιουργεί μία παραδοσιακή βασιλόπιτα με Γαλλική τεχνική, μυρωδάτη, με φρέσκοαλεσμένο αμύγδαλο στη ζύμη και ποιοτικό βούτυρο, χωρίς υπερβολική ζάχαρη.

Ο patissier στο εργαστήρι του.

Όμορφα και ομοιόμορφα νωπή ως το τελευταίο κομμάτι, με… ελεγχόμενη θρυπτότητα, την τρως και νιώθεις τον κάθε κόκκο και το άρωμα των εσπεριδοειδών και του ανθόνερου να πλημμυρίζουν ηδονικά το στόμα.

Το ’20 που μας έρχεται, δια χειρός Σεργάκη.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος κοσμηματοποιός Γιάννης Σεργάκης συμπληρώνει το… έργο με ένα χρυσό φλουρί για το 2020. Μοντέρνο, καθαρό, διάτρητο σαν στένσιλ, απέχει αρκετά από τα φλύαρα γούρια των ημερών.

Ο Γιάννης Σεργάκης.

Η γκουρμέ βασιλόπιτα και το μινιμαλιστικό φλουρί κλείνονται σε ένα κομψό, απέριττο ξύλινο κουτί. Και θα διατίθενται στο ατελιέ του ανερχόμενου patissier στον Πειραιά, ως την Πρωτοχρονιά.

Ένα πρωτότυπο δώρο για τις γιορτές.

 

//INFO
Bon Bon Fait Maison: Πολυδεύκους 39, Πειραιάς 18545. Ώρες λειτουργίας, Δευτέρα με Παρασκευή 12:00 με 21:00. Tηλεφωνο για παραγγελίες και περισσότερες πληροφορίες, 2104117999.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top