Πιο δημοφιλή

Δοκιμάστε το πιο φυσικό νερό από τις απάτητες κορυφές των Καρπαθίων. Γιατί όχι, όμως, και σε mocktail; Ο Τάσος Τσιλικούνας, ιδρυτής και bar manager του «Your Bartender» έφτιαξε για το AQUA Carpatica μοναδικές συνταγές για δροσιστικά ποτά χωρίς αλκοόλ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ευρηματική chef, food editor και τηλεοπτική παραγωγός Καρολίνα Δωρίτη αποκαλύπτεται την απλότητα της ελληνικής μαγειρικής. Μεταφέρουμε από το βιβλίο της «Salt of the Earth: Secrets and Stories from a Greek Kitchen» τέσσερις εύκολες και άκρως νηστίσιμες συνταγές.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός μετρ των risotti, Πάνος Ιωαννίδης, μάς προτείνει ένα ριζότο με παντζάρι, κατσικίσιο τυρί και καρύδια που έχει γιορτινό χρώμα και βελούδινη γεύση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αυτή είναι η σαλάτα που έτρωγε ο πρώην οδηγός F1 της Ferrari, Nigel Mansell, για να μπορεί να χωράει στο μικροσκοπικό (για τα μέτρα του) cockpit της 640. Ακολουθείστε κατά γράμμα τη συνταγή και το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αυτή είναι η δημοφιλέστερη συνταγή της Martha Stewart, της πιο γνωστής συνταγογράφου της Αμερικής. Σκεφτείτε μια εύκολη, νόστιμη και άκρως... καθαρή μακαρονάδα. Φτιάχνεται σε ένα σκεύος, με όλα τα υλικά από το μηδέν. Μαγικό;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πανεύκολα ζυμαρικά με ξερή μυζήθρα και λεμόνι, καπίρα (μπρουσκέτα) με υλικά από το... ντουλάπι, ή λαχταριστό, νηστίσιμο κέικ με καρότο; Ο σεφ Ανδρέας Λαγός μας υποδέχθηκε στο σπίτι του και μας πρόσφερε εύκολες και γρήγορες συνταγές που μπορείτε για να σας χαμογελάσει τόσο δα η καραντίνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός μαιτρ των γλυκών απολαύσεων μοιράζεται μαζί μας μια συνταγή του για να φτιάξουμε ένα διαφορετικό κέικ. Το καλύτερο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός pastry σεφ μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά για να φτιάξουμε στο σπίτι ένα αφράτο και λαχταριστό κέικ σοκολάτας. Εγγυημένη επιλογή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το ψωμί έγινε το trend της καραντίνας. Οι περισσότεροι αποπειραθήκαμε να το φτιάξουμε στο σπίτι. Τα καταφέραμε; Τι μπορεί να πήγε λάθος; Ο σεφ Σπύρος Δημόπουλος, ένας μαιτρ της ζύμης, μάς δίνει τις συμβουλές του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αγαπάμε την ιταλική pasta, αλλά η δική μας απάντηση είναι τα σκιουφιχτά Κρήτης. Συνδυασμένα με κουνελάκι και πανσέτα, είναι το τέλειο πιάτο για το κυριακάτικο τραπέζι μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Καταναλώσαμε αρκετό κρέας λόγω του Πάσχα. Καιρός να αρχίσουμε να κάνουμε λίγο αποτοξίνωση. Η συνταγή του σεφ Γιάννη Λιόκα είναι ό,τι πρέπει. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός σεφ και συγγραφέας μοιράζεται μαζί μας μια ιδιαίτερη συνταγή από την Άπω Ανατολή. Ακούγεται δύσκολο εγχείρημα, αλλά μπορεί να γίνει πανεύκολο αν ακολουθήσετε τις οδηγίες του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top