Πιο δημοφιλή

Ο γνωστός μαιτρ των γλυκών απολαύσεων μοιράζεται μαζί μας μια συνταγή του για να φτιάξουμε ένα διαφορετικό κέικ. Το καλύτερο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός pastry σεφ μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά για να φτιάξουμε στο σπίτι ένα αφράτο και λαχταριστό κέικ σοκολάτας. Εγγυημένη επιλογή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το ψωμί έγινε το trend της καραντίνας. Οι περισσότεροι αποπειραθήκαμε να το φτιάξουμε στο σπίτι. Τα καταφέραμε; Τι μπορεί να πήγε λάθος; Ο σεφ Σπύρος Δημόπουλος, ένας μαιτρ της ζύμης, μάς δίνει τις συμβουλές του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αγαπάμε την ιταλική pasta, αλλά η δική μας απάντηση είναι τα σκιουφιχτά Κρήτης. Συνδυασμένα με κουνελάκι και πανσέτα, είναι το τέλειο πιάτο για το κυριακάτικο τραπέζι μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Καταναλώσαμε αρκετό κρέας λόγω του Πάσχα. Καιρός να αρχίσουμε να κάνουμε λίγο αποτοξίνωση. Η συνταγή του σεφ Γιάννη Λιόκα είναι ό,τι πρέπει. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός σεφ και συγγραφέας μοιράζεται μαζί μας μια ιδιαίτερη συνταγή από την Άπω Ανατολή. Ακούγεται δύσκολο εγχείρημα, αλλά μπορεί να γίνει πανεύκολο αν ακολουθήσετε τις οδηγίες του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός σεφ μάς δίνει μικρά μυστικά για να απογειώσουμε το πασχαλινό τραπέζι μας. Έxtra tip μια δική του συνταγή για ξεχωριστό κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O nomad chef, Ανδρέας Λαγός μας προτείνει μια συνταγή άκρως ελληνική για να γεμίσουμε δημιουργικά τον άπλετο χρόνο μας στο σπίτι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μια συνταγή για δυναμωτικό porridge με βρώμη, ρόφημα σόγιας και μελάσα Fytro, που θα μας κάνει καλό να υιοθετήσουμε στο καθημερινό μας πρόγραμμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ιδιοφυία που, εδώ και 60 χρόνια, μας χαρίζει δεκάδες τετράτροχα κομψοτεχνήματα από το A της Alfa Romeo μέχρι το Ζ της Zastava, ο πιο παραγωγικός disegnatore ever, έχει σχεδιάσει και pasta. Ο Βασίλης Χαρίτος σκαρώνει μια γρήγορη συνταγή στην υγειά του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο σεφ του εστιατορίου του ISTORIA Hotel στη Σαντορίνη και ιδιοκτήτης του CTC στην Αθήνα προτείνει ένα ντελικάτο και δροσερό πιάτο, ό,τι πρέπει για το φθινόπωρο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο πλέον πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ έφυγε από τη ζωή, όμως οι μεγαλειώδεις συνταγές του θα συνεχίσουν να δίνουν χαρά σε πολλές γενιές. Όπως λέει και ο ίδιος στο βίντεο αυτό, από το επίσημο κανάλι της εκπομπής που έκανε για την τηλεόραση, «το καλύτερο είναι συχνά και το πιο απλό». Απόδειξη, ο περίφημος πουρές του, για τον οποίο θα χρειαστείτε μόλις τρία συστατικά: πατάτες, γάλα και (μπόλικο) βούτυρο. Αν μιλάτε Γαλλικά και έχετε την υπομονή που απαιτεί η απλή μεν αλλά ιδιαίτερα μεθοδική αυτή συνταγή, οι προσκεκλημένοι σας θα σας ευγνωμονούν!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close