Πιο δημοφιλή

Πανεύκολα ζυμαρικά με ξερή μυζήθρα και λεμόνι, καπίρα (μπρουσκέτα) με υλικά από το... ντουλάπι, ή λαχταριστό, νηστίσιμο κέικ με καρότο; Ο σεφ Ανδρέας Λαγός μας υποδέχθηκε στο σπίτι του και μας πρόσφερε εύκολες και γρήγορες συνταγές που μπορείτε για να σας χαμογελάσει τόσο δα η καραντίνα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός μαιτρ των γλυκών απολαύσεων μοιράζεται μαζί μας μια συνταγή του για να φτιάξουμε ένα διαφορετικό κέικ. Το καλύτερο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός pastry σεφ μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά για να φτιάξουμε στο σπίτι ένα αφράτο και λαχταριστό κέικ σοκολάτας. Εγγυημένη επιλογή.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το ψωμί έγινε το trend της καραντίνας. Οι περισσότεροι αποπειραθήκαμε να το φτιάξουμε στο σπίτι. Τα καταφέραμε; Τι μπορεί να πήγε λάθος; Ο σεφ Σπύρος Δημόπουλος, ένας μαιτρ της ζύμης, μάς δίνει τις συμβουλές του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αγαπάμε την ιταλική pasta, αλλά η δική μας απάντηση είναι τα σκιουφιχτά Κρήτης. Συνδυασμένα με κουνελάκι και πανσέτα, είναι το τέλειο πιάτο για το κυριακάτικο τραπέζι μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Καταναλώσαμε αρκετό κρέας λόγω του Πάσχα. Καιρός να αρχίσουμε να κάνουμε λίγο αποτοξίνωση. Η συνταγή του σεφ Γιάννη Λιόκα είναι ό,τι πρέπει. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες του και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός σεφ και συγγραφέας μοιράζεται μαζί μας μια ιδιαίτερη συνταγή από την Άπω Ανατολή. Ακούγεται δύσκολο εγχείρημα, αλλά μπορεί να γίνει πανεύκολο αν ακολουθήσετε τις οδηγίες του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός σεφ μάς δίνει μικρά μυστικά για να απογειώσουμε το πασχαλινό τραπέζι μας. Έxtra tip μια δική του συνταγή για ξεχωριστό κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O nomad chef, Ανδρέας Λαγός μας προτείνει μια συνταγή άκρως ελληνική για να γεμίσουμε δημιουργικά τον άπλετο χρόνο μας στο σπίτι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μια συνταγή για δυναμωτικό porridge με βρώμη, ρόφημα σόγιας και μελάσα Fytro, που θα μας κάνει καλό να υιοθετήσουμε στο καθημερινό μας πρόγραμμα.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ιδιοφυία που, εδώ και 60 χρόνια, μας χαρίζει δεκάδες τετράτροχα κομψοτεχνήματα από το A της Alfa Romeo μέχρι το Ζ της Zastava, ο πιο παραγωγικός disegnatore ever, έχει σχεδιάσει και pasta. Ο Βασίλης Χαρίτος σκαρώνει μια γρήγορη συνταγή στην υγειά του.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο σεφ του εστιατορίου του ISTORIA Hotel στη Σαντορίνη και ιδιοκτήτης του CTC στην Αθήνα προτείνει ένα ντελικάτο και δροσερό πιάτο, ό,τι πρέπει για το φθινόπωρο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top