Αίφνης, έχετε έτοιμο ένα Negroni δίχως κόπο.

Γιατί μας αρέσουν τόσο πολύ τα cocktail; Να μια ερώτηση που δεν έχει μόνο μια απάντηση. Τι να πρωτοπείς; Είναι το μυστήριο που κρύβουν (τι να σκέφτηκε, άραγε, ο mixologist που το έφτιαξε;), η σύνθεση των γεύσεων και των αρωμάτων (πολλές φορές εντελώς αντίθετων μεταξύ τους) και, φυσικά, ότι είναι τόσο ανεξάντλητη η γκάμα τους που ποτέ δεν τα βαριέσαι.

Το ένα θέμα, βέβαια, που έχουν τα κοκτέιλ ότι δεν γίνεται να τα φτιάξεις μόνος σου αν δεν γνωρίζεις το αντικείμενο. Το άλλο ότι πρέπει να τα απολαύσεις σε ένα μπαρ το βράδυ. Τι γίνεται, όμως, όταν θέλεις μια πιο εύκολη και άμεση λύση και δεν την βρίσκεις;

Τα Spirito Cocktails είναι εξαιρετικής ποιότητας προπαρασκευασμένα cocktails.

Κάθε cocktail προσφέρεται σε πρακτική, ατομική συσκευασία, έτοιμο για κατανάλωση.

Τη λύση την δίνουν τα Spirito Cocktails που έρχονται στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τη GENKA1877. Μια ακόμα καινοτόμο σειρά προϊόντων διαθέτει στην Ελληνική αγορά η GENKA1877. Η ιστορική, ελληνική, οικογενειακή εμπορική εταιρία με δραστηριότητα από το 1877, ανακοινώνει την αποκλειστική εισαγωγή των Spirito Cocktails.

Τα Spirito Cocktails είναι εξαιρετικής ποιότητας προπαρασκευασμένα cocktails. Η ευρεία γκάμα των Spirito Cocktails περιλαμβάνει περισσότερα από 15 κλασικά και πρωτότυπα cocktails. Κάθε cocktail προσφέρεται σε πρακτική, ατομική συσκευασία, έτοιμο για κατανάλωση, επιτρέποντας στους λάτρεις των cocktails να απολαύσουν μια εξαιρετική γευστική εμπειρία χωρίς την παραμικρή προετοιμασία.

Τι λέτε για ένα Daiquiri;

Oπως σημειώναμε και πιο πάνω: η παρασκευή ενός cocktail απαιτεί εξειδίκευση, χρόνο, εξοπλισμό και πληθώρα συστατικών. Τα Spirito Cocktails έρχονται να απλοποιήσουν τη διαδικασία, χαρίζοντας απόλαυση με άνεση και με αμεσότητα, απλά με την προσθήκη πάγου.

Τα Spirito Cocktails έχουν δημιουργηθεί από κορυφαίους mixologists, παράγονται με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, χρησιμοποιώντας φρέσκα συστατικά και εξαιρετικά αποστάγματα.

Τα Spirito Cocktails έχουν δημιουργηθεί από κορυφαίους mixologists, παράγονται με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, χρησιμοποιώντας φρέσκα συστατικά και εξαιρετικά αποστάγματα, προσφέροντας ένα ασφαλές και υψηλής ποιότητας προϊόν.

Η ευρεία γκάμα των Spirito Cocktails περιλαμβάνει περισσότερα από 15 κλασικά και πρωτότυπα cocktails.

Ιδανικά είτε για επαγγελματίες που αναζητούν έναν εύκολο και άμεσο τρόπο για να παρέχουν ασυναγώνιστη ποικιλία γεύσεων και συνδυασμών στους πελάτες τους, είτε για τους λάτρεις των cocktails που αναζητούν την απόλυτη απόλαυση στο σπίτι, στην παραλία, στο camping, στο party, στο πικνίκ και όπου αλλού επιθυμούν.

 

//Εισαγωγή: ΓΕΝΚΑ Εμπορική.

Διαβάστε ακόμα: Τα κρασιά της Kylie Minogue έρχονται στην Ελλάδα.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top