Οι «μυστικές» διευθύνσεις του Σταμάτη Τσίλια

Από πού ψωνίζουν –για το μαγαζί και το σπίτι τους– οι σεφ;

 
Olive-Spoon-Sweet

«Η Home by nature ασχολείται από τη συγκομιδή του καρπού μέχρι και την εμφιάλωσή του και παράγει τρεις ποικιλίες έξτρα παρθένου αγνού ελαιόλαδου».

Home by Nature, Αγίου Γεωργίου 18, Λυκόβρυση, τηλ: 213 0324182. Τον Γιώργο Πρέζα τον γνώρισα στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα στο Μπάνσκο στη Βουλγαρία, σε ένα ξενοδοχείο όπου εργαζόμουν. Μου συστήθηκε ως Γιώργος και μου έκανε εντύπωση που, ενώ γνώριζα την ιδιότητά του, δεν μου μίλησε καθόλου για τη δουλειά του. Ζήτησα να δοκιμάσω τα προϊόντα του και από τότε έχω αναπτύξει στενή συνεργασία μαζί του. Είναι ιδιοκτήτης της Home by Nature και η κύρια ενασχόλησή του είναι το ελαιόλαδο. Η εταιρεία ασχολείται από τη συγκομιδή του καρπού μέχρι και την εμφιάλωσή του και παράγει τρεις ποικιλίες έξτρα παρθένου αγνού ελαιόλαδου. Στη Home by Nature βρήκα και δοκίμασα επίσης ελιές, πατέ ελιάς, αλλά και μια μαρμελάδα από ελιά που όμοια της δεν έχω ξαναδοκιμάσει.

 

Στην επόμενη σελίδα: «Παραδοσιακά προϊόντα τα οποία γευστικά μου θυμίζουν ότι δεν έφυγα ποτέ από την Κρήτη».

1 2 3 4

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Ο πελάτης θα «μπλέκεται» στα πόδια των μαγείρων, το μενού θα αλλάζει καθημερινά, ενώ το μαγαζί θα φτιάχνει δικά του παγωτά, τυριά και μπίρες. Το νέο εστιατόριο του γνωστού σεφ ανοίγει την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου και έχει κάτι παραπάνω από γαστρονομικό ενδιαφέρον. Γράφει ο Βασίλης Δημαράς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Το νέο εστιατόριο στην οδό Χάρητος 43 κερδίζει τις εντυπώσεις προτείνοντας έναν γευστικό κατάλογο γύρω από ένα ξεκάθαρο ελληνικό χρώμα. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο ιδιοκτήτης του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για τον καφέ και τις Taf εμπειρίες του. Υπογραμμίζει, δε, την πρόοδο που έχει σημειωθεί στη χώρα μας ως προς την κουλτούρα του καφέ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τα «Άγραφα» είναι μαγαζί που αποπνέει σεβεντίλα, στέκι για φοιτητές και διαβάτες της πλατείας, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Οσο για το σουβλάκι, ετοιμαστείτε για τίμιο κρέας, τομάτα του κρατάει στο δόντι και το όλον τυλιγμένο σε πίτα λαδερή τόσο-όσο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close