Οι «μυστικές» διευθύνσεις του Σταμάτη Τσίλια

Από πού ψωνίζουν –για το μαγαζί και το σπίτι τους– οι σεφ;

 
Olive-Spoon-Sweet

«Η Home by nature ασχολείται από τη συγκομιδή του καρπού μέχρι και την εμφιάλωσή του και παράγει τρεις ποικιλίες έξτρα παρθένου αγνού ελαιόλαδου».

Home by Nature, Αγίου Γεωργίου 18, Λυκόβρυση, τηλ: 213 0324182. Τον Γιώργο Πρέζα τον γνώρισα στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα στο Μπάνσκο στη Βουλγαρία, σε ένα ξενοδοχείο όπου εργαζόμουν. Μου συστήθηκε ως Γιώργος και μου έκανε εντύπωση που, ενώ γνώριζα την ιδιότητά του, δεν μου μίλησε καθόλου για τη δουλειά του. Ζήτησα να δοκιμάσω τα προϊόντα του και από τότε έχω αναπτύξει στενή συνεργασία μαζί του. Είναι ιδιοκτήτης της Home by Nature και η κύρια ενασχόλησή του είναι το ελαιόλαδο. Η εταιρεία ασχολείται από τη συγκομιδή του καρπού μέχρι και την εμφιάλωσή του και παράγει τρεις ποικιλίες έξτρα παρθένου αγνού ελαιόλαδου. Στη Home by Nature βρήκα και δοκίμασα επίσης ελιές, πατέ ελιάς, αλλά και μια μαρμελάδα από ελιά που όμοια της δεν έχω ξαναδοκιμάσει.

 

Στην επόμενη σελίδα: «Παραδοσιακά προϊόντα τα οποία γευστικά μου θυμίζουν ότι δεν έφυγα ποτέ από την Κρήτη».

1 2 3 4

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Στρείδια, bloody maries, burgers, εφημερίδες, DJ, λεπτοκομμένα Ιταλικά αλλαντικά, γαλλική πατισερί που ευωδιάζει βούτυρο, θέα στο Σαρωνικό... Να συνεχίσουμε;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με σοκολάτα, σταφίδες, κανέλα ή και αλμυρά. Η παρθενική briocherie της Eλλάδας είναι γεγονός και την εγκαινιάζουμε στο Andro. Το νέο κατάστημα-μπουτίκ του Jean-Charles Metayer στο Ν. Ψυχικό σερβίρει μπριός απ΄όλο τον κόσμο συνοδεύοντάς τα με μονοποικιλιακό, βραβευμένο καφέ κατευθείαν από τη Βραζιλία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιουβαρλάκια, σεμεδάκια, καλτ ατμόσφαιρα και οικείες γεύσεις σε ένα νέο στέκι που δημιούργησε ο εκδότης και σχεδιαστής μόδας Theo Gennitsakis με τον... ξάδελφό του. Ένα εστιατόριο που ομνύει στο slow food και μαθαίνει στους Παριζιάνους τις σπιτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, όπως θα τις έτρωγαν σε ένα τραπέζι από φορμάικα στις Σέρρες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μοσχοβολάει βούτυρο, πικραμύγδαλο, ξύσμα εσπεριδοειδών και ανθόνερο. Και έχει για παρέα το μινιμαλιστικό φλουρί της χρονιάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro