To το Mandarin Oriental, Costa Navarino υποδέχεται το καλοκαίρι με μια σειρά από γευστικά events.

Με μια σειρά από exclusive events ετοιμάζεται να υποδεχτεί το καλοκαίρι το Mandarin Oriental, Costa Navarino. Μέσα σε μια καταπράσινη τοποθεσία και με μοναδική μεσογειακή θέα στην πλαγιά του Navarino Bay, στη νοτιοδυτική ακτή της Πελοποννήσου, το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Την αυλαία των Stirring Stars θα ανοίξει ο Hervé Pronzato στις 26 Μαΐου (τα events θα διαρκέσουν έως τα μέσα Οκτωβρίου). Ο άνθρωπος πίσω από το εστιατόριο Hervé της Αθήνας και βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin σεφ, θα βρεθεί για δύο βράδια στην «The Private Kitchen» του Mandarin Oriental, προσφέροντας μερικά από τα signature πιάτα του.

Το «The Private Kitchen» θα υποδεχθεί τα Starry Nights.

Starry Nights: Η υψηλή γαστρονομία στο επίκεντρο

Ο Executive Chef του Mandarin Oriental Bertrand Valegeas και η ομάδα του καλωσορίζουν στην κουζίνα του «The Private Kitchen» μερικούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης γαστρονομικής σκηνής. Οι επισκέπτες του resort θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τα πιάτα επιδραστικών και βραβευμένων με αστέρια Michelin chefs, οι οποίοι με τη δημιουργικότητα και την έμπνευσή τους υπόσχονται μια fine dining εμπειρία.

Την αυλαία των Stirring Stars θα ανοίξει ο Hervé Pronzato στις 26 Μαΐου.

Το πρόγραμμα των Starry Nights:

* 26-27 Μαΐου: Hervé Pronzato, o βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin Chef Patron του εστιατορίου Hervé έρχεται από την Αθήνα στη Μεσσηνία για δύο ασύγκριτες βραδιές αφιερωμένες στο fine dining.

* 21-22 Ιουνίου: Billecart-Salmon & Kaviari, ο Raphael Bouchez από το Kaviari και ο Alexandre Bader από τη Billecart-Salmon συναντώνται για ένα εκλεκτό πάντρεμα γεύσεων.

* 20-21 Ιουλίου: Φίλιππος Χρονόπουλος,  ο Executive Chef του Du Palais Royal στο Παρίσι και διακεκριμένος με 2 αστέρια Michelin υπόσχεται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με άρωμα Γαλλίας.

Ο Executive Chef του Du Palais Royal στο Παρίσι, Φίλιππος Χρονόπουλος (αριστερά) και ο Alexandre Bader από τη Billecart-Salmon είναι δύο από τους καλεσμένους σεφ των Starry Nights.

* 20-28 Αυγούστου: Daniele Cason, o πολυβραβευμένος μετρ της ιταλικής κουζίνας επιστρέφει στο Pizza Sapienza by Daniele Cason για να μυήσει τους επισκέπτες στα μυστικά της ιταλικής γαστρονομίας.

* 11-12 Οκτωβρίου: Begoña Rodrigo, η καταξιωμένη Chef πίσω από το βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin La Salita στην Ισπανία θα συστήσει στους επισκέπτες εντυπωσιακά πιάτα που αντανακλούν τη δημιουργική ματιά της.

Οι λάτρεις του κρασιού θα ζήσουν μια βραδιά με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW, του πρώτου Master of Wine στην Ελλάδα αφιερωμένη στη Louis Roederer.

Το εντυπωσιακό «Three Admirals Lounge» θα φιλοξενήσει τα Battles of Navarino.

Battles of Navarino: Ένα απολαυστικό ταξίδι στο fine drinking

Την ίδια ώρα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν και στην τέχνη του mixology σε μια σειρά από exclusive events, τα Battles of Navarino που θα φιλοξενηθούν στο «Three Admirals Lounge». Αγαπημένοι guest mixologists ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ομάδα του ξενοδοχείου προτείνοντας απρόσμενα αλλά old time classic cocktails.

Επιπλέον οι λάτρεις του κρασιού θα ζήσουν μια και μοναδική βραδιά με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW, του πρώτου Master of Wine στην Ελλάδα αφιερωμένη στη Louis Roederer ένα από τα πρώτα και παλαιότερα Champagne Houses όπου οι επισκέπτες θα μυηθούν σε μερικές από τις πιο εμβληματικές ετικέτες του Οίκου.

Ο Χρήστος Κλουβάτος (αριστέρα) και ο Νίκος Γινάργυρος θα μοιραστούν τα μυστικά των premium cocktails.

Το πρόγραμμα των Battles of Navarino και των Wine Events:

* 6 Ιουνίου: Νίκος Γινάργυρος, ο έμπειρος mixologist ταξιδεύει από τους Παξούς για μια βραδιά με καινοτόμα cocktails που θα συγκινήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

* 12 Ιουνίου: Louis Roederer και Κωνσταντίνος Λαζαράκης, μια ξεχωριστή βραδιά με την υπογραφή του Μaster of Wine Κωνσταντίνου Λαζαράκη.

* 13 Ιουνίου: Χρήστος Κλουβάτος, ο World Class Bartender θα μυήσει τους παρευρισκόμενους στα μυστικά των premium cocktails.

* 20 Ιουνίου: Βασίλης Μυλωνάς, o Head Bartender του Scorpios Mykonos παρουσιάζει cocktails που αντανακλούν τη φιλοσοφία του.

* 27 Ιουνίου: Gorilla Bar, το hip στέκι της Θεσσαλονίκης ταξιδεύει στη Μεσσηνία για μια αξέχαστη βραδιά με δυνατές γεύσεις.

Φυσικά, από τα Battles of Navarino δεν θα μπορούσε να λείπει το Line Athens.

* 4 Ιουλίου: Line Athens, το αγαπημένο bar για τους λάτρεις των cocktails, το οποίο βρίσκεται στο νούμερο 12 της λίστας με τα World’s 50 Best Bars, θα αποζημιώσει όσους αγαπούν τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς.

* 11 Ιουλίου: Αχιλλέας Πλακίδας, o ταλαντούχος mixologist πίσω από το Hive₂O έρχεται για μια βραδιά αφιερωμένη στην τέχνη του καλού cocktail.

* 18 Ιουλίου: Κωνσταντίνος Ριστάνης, ο δημιουργός του Spitaki Cocktail Bar συστήνει signature cocktails από τον αγαπημένο προορισμό των Ιωαννίνων.

* 19-21 Ιουλίου: Metaxa, μια βραδιά στην οποία το φημισμένο spirit γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

* 25 Ιουλίου: Αλέξανδρος Σουρμπάτης, ο πολυβραβευμένος cocktail master συνθέτει προτάσεις με premium spirits.

Το δίδυμο πίσω από ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου, το Two Schmucks, έρχεται από τη Βαρκελώνη στη Μεσσηνία.

* 1 Αυγούστου: Two Schmucks, το νούμερο 7 των World’s 50 Best Bars από τη Βαρκελώνη ταξιδεύει στη Μεσσηνία χαρίζοντας τις ασύγκριτες γεύσεις του.

* 8 Αυγούστου: Pietro Rizzo, o Global Bar Consultant με πολυετή εμπειρία στον χώρο θα  συστήσει cocktails με πρωτότυπους συνδυασμούς και καινοτόμες τεχνικές.

//Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

 

Διαβάστε ακόμα: Τα καλύτερα -cosy- στέκια και κρασιά για ένα γουικέντ στο Μιλάνο

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top