Εκτός από τα all time classic πιάτα του, υπάρχουν πιάτα που από περίοδο σε περίοδο αλλάζουν. Πολύ πρόσφατα δοκίμασα popcorn shrimps, τραγανά κομμάτια γαρίδας με sweet chili mayo sauce. Ποίημα.

Koi
Sorry, αλλά αξίζει μια θέση σε αυτή τη λίστα για τους εξής λόγους: ήταν από τα πρώτα sushi bars που αποσύνδεσαν την έννοια του sushi από το φαντεζί, ακριβό περιτύλιγμά της. Γιατί πριν αρχίσουν να ξεπηδούν παντού σουσάδικα, το Koi είχε ουρές, όχι ψαριού, ουρές ανθρώπων που περίμεναν να πιάσουν ένα τραπέζι να κάτσουν. Επίσης, ενώ πια έγινε αλυσίδα που σε άλλες περιπτώσεις αυτό συνοδεύεται από (έκ)πτωση στην ποιότητα, στο Koi ακόμα τρως τυλιχτές σε φύκι νοστιμιές σε πολύ λογικές τιμές. Βασικά, είναι το οικονομικότερο όλων. Εκτός από τα all time classic πιάτα του, υπάρχουν πιάτα που αλλάζουν περιοδικά. Πολύ πρόσφατα δοκίμασα popcorn shrimps, τραγανά κομμάτια γαρίδας με sweet chili mayo sauce, ένα πραγματικά fun πιάτο που χάρηκα αφάνταστα.

//Σύνταγμα, Κηφισιά, Χαλάνδρι, Μελίσσια, Παγκράτι, Πειραιάς, Νέα Σμύρνη, Βούλα, και σε αρκετές ακόμα περιοχές. Για ακριβείς διευθύνσεις δείτε εδώ.
facebook.com/KoiSushiChalandri

 

Διαβάστε ακόμα, Boracay: Αυτό είναι το sushi με την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής στην πόλη; 

 

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top