Χιονάνθρωποι από αμύγδαλο(Υπέροχα βρώσιμα διακοσμητικά σε σχήμα χιονάνθρωπου, πλασμένα από μάρτσιπαν που φτιάχνουμε μόνοι μας.) - Κέικ «χριστουγεννιάτικο δέντρο»

«Στο μαγαζί του Στέλιου Παρλιάρου αγαλλιάζει η ψυχή μου και δεν νιώθω Ευρωπαίος δεύτερης διαλογής», γράφει ο Χριστόφορος Πέσκιας. (Ρhoto credit: http://www.steliosparliaros.gr/)

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΕΣΚΙΑ: «SWEET ALCHEMY BY STELIOS PARLIAROS»

Επειδή ο Στέλιος Παρλιάρος κάνει τις καλύτερες σοκολάτες (και γλυκά) στην Ελλάδα –μπορεί και στην Ευρώπη. Επειδή στο μαγαζί του αγαλλιάζει η ψυχή μου και δεν νιώθω Ευρωπαίος δεύτερης κλάσης. Επειδή είναι ο μοναδικός μας ζαχαροπλάστης-«δημιουργός». Επειδή είναι ταυτόχρονα και καλλιτέχνης και εργάτης. Επειδή είναι και φίλος μου, κι όταν πάω εκεί με κερνάνε και κανένα γλυκάκι παραπάνω.

«Sweet Αlchemy by Stelios Parliaros»: Κολοκοτρώνη 9, Κηφισιά, τηλ. 210 8080480.

//Ο Χριστόφορος Πέσκιας είναι Executive Chef στα εστιατόρια «Balthazar» (Τσόχα 27, Αθήνα, τηλ. 210 6441215) και «Different & Different» (Μάτσα 17, Κηφισιά, τηλ. 210 6200066-77)

Στην επόμενη σελίδα: «Τα καλύτερα πολίτικα γλυκά στην Αθήνα, φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά».

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top