Photo IX

«Γλυκά επιπέδου, γαλλικής κουλτούρας, φτιαγμένα με εξαιρετικές πρώτες ύλες, από τον ιδιοκτήτη και σεφ ζαχαροπλαστικής Δημήτρη Οικονομίδη».

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ: «ΚΑΣΣΙΑΝΗ»

Γλυκά επιπέδου, γαλλικής κουλτούρας, φτιαγμένα με εξαιρετικές πρώτες ύλες. Άλλωστε, κέικ βανίλιας με βούτυρο κλαριφιέ δεν θα βρεις παρά μόνον εδώ. Ο ιδιοκτήτης και σεφ ζαχαροπλαστικής Δημήτρης Οικονομίδης έχει πάθος με το αντικείμενό του και είναι τελειομανής, η κυρία Κασσιανή θα σε κεράσει μια λιχουδιά και θα σου εξηγήσει τα πάντα για τα καλούδια του μαγαζιού. Αν μπεις, είναι σίγουρο πως δεν φεύγεις χωρίς να πάρεις ένα γλυκό (τουλάχιστον…) μαζί σου.

«Kassiani – Pains et Gateaux»: Ελ. Βενιζέλου 129, Πετρούπολη, τηλ. 210-5019 480.

//Ο Δημήτρης Δημητριάδης είναι σεφ στο εστιατόριο Artisanal, Ζηρίνη 2, Κηφισιά, τηλ. 211 3115555.

Στην επόμενη σελίδα: «Υγιεινά γλυκά από τα αδέλφια Νταλιάνη».

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top