Untitled-11-w800-h600

Cheesecake με δροσερό άρωμα βιολογικής φράουλας, κρητικό τυρί με κρεμώδη υφή και ανθότυρο Σχοινούσας. «Στο ‘’Φύσις’’ τα αδέλφια Νταλιάνη ψάχνουν πολύ τις πρώτες τους ύλες», γράφει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου. (Ρhoto credit: http://www.fisis.eu/)

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «ΦΥΣΙΣ»

Εδώ και έξι χρόνια, το «Φύσις» κάνει εντυπωσιακή δουλειά φτιάχνοντας υγιεινά γλυκά. Τα αδέλφια Νταλιάνη ψάχνουν πολύ τις πρώτες τους ύλες, χρησιμοποιούν σιρόπι Αγαύης αντί για ζάχαρη, σκέφτονται αυτούς που έχουν πρόβλημα με τη γλουτένη. Τα mi-cuit au chocolat, η μεγαλύτερη επιτυχία τους κατά τη γνώμη μου, είναι το γλυκάκι που παίρνω πάντα. Μπορείτε να δοκιμάσετε πολύ ωραίο παγωτό, ξεχωριστή σοκολατόπιτα μέσα σε πήλινο σκεύος. Τα πολίτικα γλυκά δεν είναι από τα αγαπημένα μου, όπου τα πήγα όμως σε κάλεσμα έγιναν ανάρπαστα. Το 2014 το «Φύσις» απέκτησε και αδελφάκι στο Μαρούσι.

«Φύσις»: Λεωφ. Μεσογείων 450, Αγία Παρασκευή, τηλ. 210 6090740 / Λεωφ. Κηφισίας 98, Μαρούσι, τηλ. 211 4069267.

//Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας Sidayes www.sidayes.gr

Στην επόμενη σελίδα: «Ένα ροκ ‘’pastry lab’’ στο Χολαργό».

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top