choc o rock1

«Στις σπεσιαλιτέ του ‘’Choc O’ Rock’’, πρώτη θέση έχουν η τάρτα λεμόνι, το carrot cake, το banoffee, oι μηλόπιτες και τα new york cheesecakes σε διάφορες παραλλαγές». (Ρhoto credit: www.facebook.com/chocorockdessertsandtreats)

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΑΓΟΥ: «CHOC O’ ROCK»

Απ’ ό,τι φαίνεται, η Ρένα Οροκλού γεννήθηκε για να γίνει ζαχαροπλάστισσα. Άνοιξε, πριν από δυο χρόνια, ένα μικρό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, το οποίο τα αγνά, σπιτικά γλυκά του και η ροκ ψυχή της το απογείωσαν αμέσως. Ροκ ψυχή που οφείλεται τόσο στο επώνυμό της όσο και στην προγενέστερη ιδιότητά της: διοργανώτρια συναυλιών!

Η παραγωγή μικρή και οι παραγγελίες καθημερινές, ώστε το γλυκό να το παραλαμβάνει ο πελάτης φρέσκο. Στις σπεσιαλιτέ του, πρώτη θέση έχουν η τάρτα λεμόνι, το carrot cake, το banoffee, oι μηλόπιτες και τα new york cheesecakes σε διάφορες παραλλαγές.

Η Ρένα αγαπά τις εποχές του χρόνου, τα φρέσκα υλικά και τη θεία σοκολάτα. Όντας δημιουργική και ανήσυχη φύση, εμπνέεται συνέχεια από αυτά και δημιουργεί με ανατρεπτική διάθεση.

Ένα μικροσκοπικό ατελιέ με τεράστια όρεξη και αγάπη για καλές πρώτες ύλες, ποιότητα, γεύση. Ψήνει ολημερίς αληθινά γλυκά για αληθινούς ανθρώπους.

«Choc O’ Rock Pastry lab», Βουτσινά 105, Χολαργός, τηλ. 211 0122512.

//www.andreaslagos.com

Στην επόμενη σελίδα: «Το καλύτερο προφιτερόλ της Αθήνας»

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top