312194_219987011459383_2059882054_n

«Η κοσμογυρισμένη Ειρήνη Παπά λατρεύει να συνδυάζει τη σοκολάτα με φρούτα, πιπέρια και ξηρούς καρπούς». (Ρhoto credit: www.facebook.com/irenechocolat)

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ: «IRENE CHOCOLATIER-PATISSIER»

Το καλύτερο προφιτερόλ της Αθήνας θα το βρείτε στο υπέροχο ζαχαροπλαστείο της Ειρήνης Παπά –το οποίο μετακόμισε το Μάιο από την Εκάλη στη Δροσιά. Σερβίρεται σε μπολ από μπισκότο και τα «σου» του είναι φανταστικά. Μην ξεχάσετε, προτού φύγετε, να δοκιμάσετε οτιδήποτε σε σοκολάτα, μιας και η κοσμογυρισμένη Ειρήνη λατρεύει να τη συνδυάζει με φρούτα, πιπέρια και ξηρούς καρπούς.

«Irène Chocolatier-Patissier»: Λεωφ. Μαραθώνος 5, Δροσιά, τηλ. 210 8137286.

//Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου είναι ο Head chef του εστιατορίου «Matsuhisa Athens, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8902000.

Διαβάστε ακόμα: Τα 10 κορυφαία στέκια στην Αθήνα για ποιοτικό καφέ.

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top