Τσουρέκι Γεμιστό Σοκολάτα

«Κορνεδάκια ολόφρεσκα, άπαιχτο μιλφέιγ à la minute φτιαγμένο μπροστά σου, εκμέκ κανταΐφι με πλούσια κρέμα, εξαίρετο προφιτερόλ, που ζητάω πάντα ‘’με μπόλικο καβουρδισμένο αμύγδαλο”». (Ρhoto credit: http://www.konstandinidis.com/)

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΚΟΥΣΤΟΥΔΗ: «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ»

Ως γνήσιος Σαλονικιός, έχω πολύ στενή σχέση με τα γλυκά. Κορνεδάκια ολόφρεσκα (θες να φας μέχρις εκεί που να μην μπορείς να αντέξεις άλλο), άπαιχτο μιλφέιγ à la minute φτιαγμένο μπροστά σου (οι σπάτουλες των μαστόρων παίρνουν φωτιά, χαζεύεις κυριολεκτικά με την τέχνη και τη μαεστρία τους), εκμέκ κανταΐφι με πλούσια κρέμα… Είμαι, ίσως, ο πιο σπαστικός πελάτης του μαγαζιού, αφού κάθε που παραγγέλνω ένα προφιτερόλ τούς υπενθυμίζω πάνω από πέντε φορές: «Με μπόλικο καβουρδισμένο αμύγδαλο».

«Κωνσταντινίδης»: Κηφισίας 76, Μαρούσι, τηλ. 21 0 614 0173.

//Ο Αστέριος Κουστούδης είναι ο Chef de Cuisine του εστιατορίου GB Roof Garden, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, τηλ. 210 3330000.

 

Στην επόμενη σελίδα: «Έχω λατρέψει τα μακαρόν της!» εξομολογείται ο Βασίλης Τζίμας.

1 2 3 4 5 6 7

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top