macaroon

«Πέραν των άλλων, λατρεύω τα μακαρόν της Λουίζας! Πού είναι το περίεργο; Δεν ήμουν ποτέ φαν του είδους. Εδώ όμως… ‘’Παραδοσιακή γαλλική συνταγή’’ μου λέει, και παίρνω ακόμα ένα». (Ρhoto credit: www.facebook.com/LouisaPastryBoutique)

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΙΜΑ: «LOUISA PASTRY BOUTIQUE»

Τη Λουίζα τη γνωρίζω τέσσερα χρόνια, αγαπάει τη δουλειά της όσο λίγοι ‒και την ξέρει όσο λίγοι. Το ζαχαροπλαστείο της έχει τα πάντα: από σφηνάκια με bavaroise σοκολάτας και ολόκληρα κομμάτια μπισκότο Oreo μέχρι παραδοσιακά ‒αλλά λίγο «διαφορετικά»‒ γλυκά. Πέραν των άλλων, έχω λατρέψει τα μακαρόν της! Πού είναι το περίεργο; Δεν ήμουν ποτέ φαν του είδους. Εδώ όμως… «Παραδοσιακή γαλλική συνταγή» μου λέει, και παίρνω ακόμα ένα. Ποιο ξεχωρίζω με τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου; Αυτό με καραμέλα και ανθό αλατιού.

«Louisa Pastry Boutique»: Αγίου Τρύφωνος 8, Κηφισιά, τηλ. 210 8014101.

//Ο Βασίλης Τζίμας είναι ο σεφ των εστιατορίων Pegu (Λεωφ. Πεντέλης 113, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6823952) και Mandarin (Κωνστ. Παλαιολόγου 1, Πολιτεία, τηλ. 210 6201081).

Στην επόμενη σελίδα: «Πάντα όταν θέλω ένα εγγυημένα ‘’καλό’’ γλυκό πάω εκεί», λέει η Κωνσταντίνα Φάκλαρη μασουλώντας.

1 2 3 4 5 6 7

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top