melissa2

«Πάντα όταν θέλω ένα εγγυημένα καλό γλυκό πάω στη ‘’Μέλισσα’’», γράφει η Κωνσταντίνα Φάκλαρη. Στη φωτογραφία κρέμα με coulis από lime, λευκή σοκολάτα με coulis από φράουλες και τραγανό crumble. (Ρhoto credit: http://www.melisa.gr/)

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΦΑΚΛΑΡΗ: «ΜΕΛΙΣΣΑ»

Μου τη γνώρισε πριν από χρόνια ένας καλός φίλος, ζαχαροπλάστης, και από τότε πάντα όταν θέλω ένα εγγυημένα «καλό» γλυκό πάω εκεί. Η «Μέλισσα» έχει προδιαγραφές καλού γαλλικού ζαχαροπλαστείου και σταθερά καλή ποιότητα. Χρησιμοποιεί πολύ καλές πρώτες ύλες, στην πλειοψηφία τους βιολογικά προϊόντα (αβγά, αλεύρι, γάλα), και δουλεύει με τη σοκολάτα Valhrona. Την επισκέπτονται για τα γλυκά της από όλες τις περιοχές της Αθήνας και η φήμη της φτάνει πολύ πιο μακριά από τα σύνορα της Αττικής.

«Μέλισσα»: Εθνάρχου Μακαρίου 43, Περιστέρι, τηλ. 210 5711055.

//Η Κωνσταντίνα Φάκλαρη είναι η σεφ του Ξενοδοχείου «Αιγιαλός», Φηρά Σαντορίνης, τηλ. 22860 25191-5.

Στην επόμενη σελίδα: «Γαλακτομπούρεκο με συνταγή που έρχεται απ’ το Βυζάντιο!» Ένας ενθουσιασμένος Σπύρος Λιάκος.

1 2 3 4 5 6 7

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top