11201617_449147935248260_8936646854695876035_n

«Ολόφρεσκο γαλακτομπούρεκο (με συνταγή που έρχεται από το Βυζάντιο!) και κρέμες με μυρωδιές από την εποχή που όλα είχαν το δικό τους ξεχωριστό χαρακτήρα και άρωμα». (Ρhoto credit: www.facebook.com/Galaktopoihmata)

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΑΚΟΥ: «ΠΑΤΣΗΣ –ΓΑΛΑΚΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ»

Γαλακτομπούρεκο και κρέμες με μυρωδιές από την εποχή που όλα είχαν το δικό τους ξεχωριστό χαρακτήρα και άρωμα. Σε ένα πολύ μικρό, αλλά υπέροχο αισθητικά εργαστήριο με ανοιχτή κουζίνα, ο Γιώργος φτιάχνει μπροστά μας ολόφρεσκο γαλακτομπούρεκο με εκπληκτικό φύλλο κρούστας (του Σπύρου Λιάτου), με απίστευτο γάλα και βούτυρο που προμηθεύεται από την Καρδίτσα και σου το δίνει ζεστό. Η συνταγή έρχεται από το Βυζάντιο!

«Πάτσης – Γαλακτοποιήματα»: Θουκυδίδου 4, Πλατεία Δημαρχείου, Περιστέρι, τηλ. 213 0246646.

//Ο Σπύρος Λιάκος, μαζί με τον αδελφό του Βαγγέλη Λιάκο, είναι εκ των συνεταίρων του εστιατορίου «Cookoovaya» (Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα, τηλ. 21 0723 5005) και δημιουργοί του «Base Grill» ( Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 64, Μπουρνάζι, τηλ. 210 5757455) και του ιχθυοφαγικού «Travolta» (Αρκαδίας και Αγ. Παύλου 33, Περιστέρι, τηλ. 210 5719222).

 

Διαβάστε ακόμα: Τα Top 12 + 1 ζαχαροπλαστεία των σεφ: Δείτε εδώ το Α’ μέρος του αφιερώματος!

1 2 3 4 5 6 7

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top