Top 5 Tα Top 5 κρασιά για το γιορτινό τραπέζι

Αυτές είναι οι πέντε αρμονίες φαγητών-κρασιών που πρέπει να παίζετε στα δάκτυλα για τα τραπεζώματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η πιο πρόσφατη δημιουργία του Γιάννη Τσέλεπου είναι μια Σαντορίνη με λεπιδωτή οξύτητα και όγκο.

KANAVA-XRYSOU-TSELEPOSΣαντορίνη 2014, Κανάβα Χρυσού – Τσέλεπος

Ο Γιάννης Τσέλεπος μας έχει συνηθίσει σε δημιουργίες/κρασιά με έντονη προσωπικότητα και ξεκάθαρο χαρακτήρα. Η πιο πρόσφατη δημιουργία του είναι μια θαυμάσια Σαντορίνη με αξιαγάπητα «δωρικό» χαρακτήρα. Κρυστάλλινη και απαστράπτουσα, με πλατινένιο φόρεμα και μύτη άγουρων φρούτων. Όγκος, φρεσκάδα, καλά εκφρασμένη οξύτητα και η τυπική μεταλλική επίγευση των Ασύρτικων του νησιού. Οινοποιείται στην Κανάβα Χρυσού.

Ενδεικτική τιμή: €17.90

» Η έντονη και λιπαρή γεύση μιας χοιρινής τηγανιάς ηρεμεί δίπλα σε ένα λευκό κρασί με λεπιδωτή οξύτητα και όγκο.

Στην επόμενη σελίδα: Γιαπράκια με ξινολάχανο και χοιρινό κιμά + ροζέ Ξινόμαυρο.

1 2 3 4 5

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close