Η αδυναμία μου στην thai κουζίνα είναι δεδομένη και γνωστή, σε βαθμό που συχνά φαίνομαι γραφικός με τα check in μου στο «Tamarind», στο Μεταξουργείο, μοναδικό, δυστυχώς, εστιατόριο αντίστοιχης κουζίνας στην Αθήνα.
Ευτυχώς, τα τελευταία τέσσερα χρόνια το «Astir Palace», στο πλαίσιο των αξιέπαινων και επιτυχημένων του Food Festivals, με κουζίνες από όλο τον κόσμο που φιλοξενούνται στο «The Westin Athens», έχει συμπεριλάβει και την υπέροχη αυτή ασιατική κουζίνα.
Σαν σκυλί του Παβλόφ λοιπόν κι εγώ, έσπευσα και φέτος (όπως κάθε χρόνο) από τους πρώτους, για να δοκιμάσω τα πιάτα των σεφ Cherdhong Sonkanok και Saowanee Sunsa.
«Ηγέτες» της κουζίνας του ξενοδοχείου The Westin Grande Sukhumvit της Μπανγκόκ, είχαν γεμίσει τον χώρο του, κλειστού πια μετά το καλοκαίρι, «Γαλάζια Hytra» με μυρωδιές ταξιδιάρικες και spicy, που με άρπαξαν από τη μύτη και με καθήλωσαν το υπόλοιπο της βραδιάς.
Δοκιμάστε οπωσδήποτε το κόκκινο κάρι τους, αλλά και την.. ύπουλα καυτερή σούπα της αρχής. Και κάντε κράτηση, γιατί θα μαγειρεύουν μέχρι τις 29 του μήνα!
//Δευτέρα έως Κυριακή από τις 19:00 -23:30.
Στα πλαίσια του Φεστιβάλ έχουν προβλεφθεί μαθήματα μαγειρικής από τους σεφ στις 21, 25 & 28/9 με κόστος €30 και συμμετοχή σε γεύμα. Προλαβαίνετε μόνο το τελευταίο.
Για πληροφορίες και κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 210 8902000, 210 8902137, 210 8901727, ή επισκεφθείτε το site.