Πώς να ετοιμάσετε τον τέλειο Nespresso Freddo

Μάθετε τη συνταγή πώς μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας Nespresso σε Freddo Espresso ή Freddo Cappuccino.

 
Nespresso Freddo1

Σε αυτή τη μεριά του κόσμου είμαστε εθισμένοι στο καλαμάκι, γι’ αυτό η Nespresso φροντίζει να έχουν οι εραστές του καφέ τη δυνατότητα να απολαύσουν τις αγαπημένες τους Εκλεκτές Ποικιλίες, όπως ταιριάζει στην εποχή.

Θα ήταν κρίμα τους καλοκαιρινούς μήνες να περιορίζαμε μια αγαπημένη μας συνήθεια. Με το πάτημα ενός κουμπιού και λίγο πάγο, ο πιο αρωματικός, βελούδινος κρύος καφές είναι στο χέρι μας.

Εξαιρετικός ο κλασικός πλέον Nespresso ως μυρωδάτη προσιτή πολυτέλεια, έχει παρεισφρήσει σε χιλιάδες σπίτια και γραφεία και έχει ανεβάσει τις απαιτήσεις μας για το τί σημαίνει χρυσαφένιο καϊμάκι και πως η γεωγραφία και το terroir καθορίζουν τις διαφορετικές γεύσεις του καφέ.

Όμως, γιατί να το κρύψουμε, σε αυτή τη μεριά του κόσμου είμαστε εθισμένοι στο καλαμάκι: Γι’ αυτό η Nespresso φροντίζει να έχουν οι εραστές του καφέ τη δυνατότητα να απολαύσουν τις αγαπημένες τους Εκλεκτές Ποικιλίες, όπως ταιριάζει στην εποχή.

Η Nespresso προτείνει 9 Εκλεκτές Ποικιλίες με δυνατό άρωμα και επίγευση για τη χαρά ενός κρύου καφέ.

Δεν θα αλλάξουν πολλά στην εθιμοτυπία της προετοιμασίας του πιστού τους καφέ: Η στιγμή της απόλαυσης της αγαπημένης τους κάψουλας -π.χ. στο Andro ένας μωβ Arpeggio εκλύεται καθημερινά στις 17:00- είναι μια καθημερινή, γρήγορη ιεροτελεστία και για αυτό πρέπει να παραμείνει εύκολη.

Για τον ιδανικό Freddo Espresso ή Freddo Cappuccino, αρκεί να διαλέξει κανείς την αγαπημένη του Εκλεκτή Ποικιλία, κατα προτίμηση υψηλής έντασης* για να “αντέξει” στον πάγο ή και στο γάλα. Η Nespresso προτείνει 9 Εκλεκτές Ποικιλίες με δυνατό άρωμα και επίγευση για τη χαρά ενός κρύου καφέ, η προσωπική προτίμησή όμως είναι ο βασικός οδηγός και μάλιστα σε διπλή δόση: Αν χρησιμοποιήσετε μόνο μια κάψουλα η απόλαυση δεν θα έχει τη διάρκεια που της αξίζει.

Για τη σωστή παρασκευή του Freddo Espresso λοιπόν, χρειάζονται δύο διαδοχικές δόσεις από την ίδια κάψουλα (προσοχή μην μπερδέψετε τις Εκλεκτές Ποικιλίες). Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη, αν θέλουμε, ώστε να λιώσει, και τέλος όλα τα παγάκια μονομιάς ώστε να παγώσει χωρίς να νερώσει. Δεν χρειάζεται κτύπημα. Τόσο απλά!

Nespresso Freddo

Είναι μία γιορτή όλων των αισθήσεων, που δεν αμελεί ούτε την όραση, ούτε την ακοή. Όσο για τη γεύση, αρκεί η πρώτη παγωμένη γουλιά!

Ο βελούδινος αφρός γάλακτος, που το Aeroccino δημιουργεί για τους λάτρεις των συνταγών καφέ με γάλα, είναι το τελευταίο βήμα εάν το ζητούμενο είναι ο Freddo Cappuccino: Η απαλή υφή του προετοιμάζει τους γευστικούς κάλυκες για μια πραγματική γευστική εμπειρία, όταν όλο το αρωματικό προφίλ και το σώμα του καφέ που επιλέξατε, τους κατακλύσει.

Είναι μία γιορτή όλων των αισθήσεων, που δεν αμελεί ούτε την όραση, καθώς τα μάτια απολαμβάνουν το σχηματισμό της υπέροχης κρέμας του καφέ ενόσω εκχυλίζεται με 19 bars πίεση, ούτε την ακοή, με τα παγάκια και τον μελωδικό τους ήχο, καθώς πέφτουν μέσα στο γυάλινο ποτήρι, ούτε βέβαια την όσφρηση που πρωταγωνιστεί στον καλό καφέ. Όσο για τη γεύση, αρκεί η πρώτη παγωμένη γουλιά!

//Περισσότερες πληροφορίες για τον Freddo με ένα κλικ στο www.nespresso.com/freddo και για όλον τον κόσμο της Nespresso στο www.nespresso.com.

* Μη βάζετε όρια στην απόλαυση! Ετοιμάστε το Freddo σας με τις Εκλεκτές Ποικιλίες χωρίς καφεΐνη και γευτείτε τον ίδιο πλούτο αρωμάτων όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Διαβάστε ακόμα – Γιώργος Κουστουμπάρδης: «Στην Ελλάδα λίγοι απολαμβάνουν ποιοτικό καφέ»

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Στρείδια, bloody maries, burgers, εφημερίδες, DJ, λεπτοκομμένα Ιταλικά αλλαντικά, γαλλική πατισερί που ευωδιάζει βούτυρο, θέα στο Σαρωνικό... Να συνεχίσουμε;

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Με σοκολάτα, σταφίδες, κανέλα ή και αλμυρά. Η παρθενική briocherie της Eλλάδας είναι γεγονός και την εγκαινιάζουμε στο Andro. Το νέο κατάστημα-μπουτίκ του Jean-Charles Metayer στο Ν. Ψυχικό σερβίρει μπριός απ΄όλο τον κόσμο συνοδεύοντάς τα με μονοποικιλιακό, βραβευμένο καφέ κατευθείαν από τη Βραζιλία.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Μοσχοβολάει βούτυρο, πικραμύγδαλο, ξύσμα εσπεριδοειδών και ανθόνερο. Και έχει για παρέα το μινιμαλιστικό φλουρί της χρονιάς.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιουβαρλάκια, σεμεδάκια, καλτ ατμόσφαιρα και οικείες γεύσεις σε ένα νέο στέκι που δημιούργησε ο εκδότης και σχεδιαστής μόδας Theo Gennitsakis με τον... ξάδελφό του. Ένα εστιατόριο που ομνύει στο slow food και μαθαίνει στους Παριζιάνους τις σπιτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, όπως θα τις έτρωγαν σε ένα τραπέζι από φορμάικα στις Σέρρες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Andro