Στις 15 Ιουνίου ανοίγει τις πόρτες του το Bungalow 7, σε ένα από τα πιο ωραία σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Ακριβώς πάνω στο κύμα, σε ένα από τα πιο ωραία σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Bungalow 7 είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στις 15 Ιουνίου. Το νέο εστιατόριο στα Αστέρια της Γλυφάδας, έχει εμπνευστεί από τα θρυλικά bungalows που άφησαν το δικό τους στίγμα στην περιοχή στα μέσα του προηγούμενου αιώνα, την ίδια ώρα που η κουζίνα του ετοιμάζεται να προσφέρει μοντέρνα πιάτα, που συνδυάζουν μεσογειακά υλικά, ιαπωνικές επιρροές και ασιατικές τεχνικές.

Στο μενού, που έχει επιμεληθεί ο σεφ Ντίνος Φωτεινάκης, κυριαρχούν οι μεσογειακές γεύσεις, όπως φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, premium κοπές, αλλά και ιδιαίτερες προτάσεις sushi.

Τα πιάτα του Ντίνου Φωτεινάκη συνδυάζουν μεσογειακά υλικά, ιαπωνικές επιρροές και ασιατικές τεχνικές.

Πιάτα τα οποία έχει επιμεληθεί ο γνωστός σεφ Ντίνος Φωτεινάκης, με ένα μενού το οποίο καλύπτει όλα τα γούστα και «παίζει» ανάλογα την ώρα της ημέρας. Με λίγα λόγια, μπορεί κάποιος να βρει στο μενού μεσογειακές γεύσεις, όπως φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, εννοείται premium κοπές και ιδιαίτερα συνοδευτικά, αλλά και προτάσεις sushi – είπαμε, δεν λείπουν οι ιαπωνικές επιρροές από το Bungalow 7.

Ο κατάλογος με τα cocktails, που έχουν επιμεληθεί ο Δημήτρης Καραπάνος και ο Βασίλης Σγουρομάλλης, δεν πρόκειται να απογοητεύσει κανέναν.

Παράλληλα με το μενού, υπάρχει και ένας εξαιρετικός κατάλογος κρασιών που διαθέτει ετικέτες τόσο από τον ελληνικό όσο και από τον διεθνή αμπελώνα. Ενώ, για ανεβασμένα summer vibes, ο κατάλογος με τα cocktails που έχουν επιμεληθεί ο Δημήτρης Καραπάνος και ο Βασίλης Σγουρομάλλης, έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Η πισίνα με το jacuzzi και τις ρετρό ξαπλώστρες και ομπρέλες, θα λειτουργεί από το πρωί έως το απόγευμα.

Ο χώρος του Bungalow 7 θυμίζει μία όμορφη παραθαλάσσια κατοικία, με ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους.

Design άλλης εποχής

Όμως, εκτός του μενού, τα βλέμματα τραβάει και ο χώρος του Bungalow 7, που θυμίζει μία όμορφη παραθαλάσσια κατοικία με ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους. Η μεγάλη γυάλινη πρόσοψη σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι συνεχώς δίπλα στη θάλασσα και προσφέρει μια μοναδική θέα, ενώ το τζάκι δίνει αυτό το απαραίτητο «άρωμα» νοσταλγίας.

Το μεγάλο μπαρ μοιάζει ιδανικό για το πρώτο ποτό της ημέρας.

Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στην τραπεζαρία, το avant-garde Bedroom με τους καναπέδες-κρεβάτια, το μεγάλο σέξι μπαρ, αλλά και το tea-room με τη vintage ταπετσαρία.

Και για όσους θέλουν ακόμα περισσότερο καλοκαίρι στη μέρα τους, υπάρχει πάντα η πισίνα με το jacuzzi και τις ρετρό ξαπλώστρες και ομπρέλες, που θα λειτουργεί από το πρωί έως το απόγευμα, με τα cocktails από το Pool Bar να αποτελούν την απαραίτητη δροσιστική παρέα.

 

Διαβάστε ακόμα: Τα «Αστέρια» ξαναγεννιούνται και φέρνoυν κάτι από την αύρα ανεμελιάς των 50s.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top