Το κριθαρότο με γαρίδες του Bill & Coo στη Μύκονο: Μελώνει το στόμα!

Ο γκουρμεδίστας πάει παντού και τα τρώει όλα.

 

κριθαρότοΣτη Μύκονο δεν πάω συχνά, έχοντας ίσως λανθασμένες, σε ένα βαθμό, προκαταλήψεις, που αφορούν σε «ποιότητα», «μαζικότητα» κ.α. Όταν όμως, πριν από λίγες μέρες, επισκέφθηκα το νησί και δοκίμασα την κουζίνα του Αθηναγόρα Κωστάκου, άρχισα, ήδη με το που πάτησα το πόδι μου στην Αθήνα (λέμε τώρα) να προετοιμάζω στο μυαλό μου το επόμενο ταξίδι. Ένα από τα, ουκ ολίγα, νόστιμα πιάτα που έφαγα απ’ τα χέρια του ήταν αυτό το όμορφα μελωμένο κριθαρότο με γαρίδες. Τρίβεις πάνω του φρέσκο μαύρο πιπέρι και ορμάς! Στο Bill & Coo Suites & Lounge ο Αθηναγόρας πραγματικά μεγαλουργεί.

 

//Μεγάλη Άμμος, Μύκονος, τηλ. 22890 26292-4.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Πιο δημοφιλή

Το νέο κατάστημα της σοφιστικέ αλυσίδας μόλις άνοιξε στη γωνία Σκουφά και Ασκληπιού όπου πέραν του δεδομένα εκλεκτού καφέ Taf προσφέρει μια σειρά καινοτομιών για τους λάτρεις της καλής γεύσης. Δοκιμάζει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο γνωστός σεφ μάς προτείνει να πάμε στα «Χειροποίητα του Μιχάλη» για αυθεντικό σουβλάκι. Χοιρινό και κοτόπουλο κομμένα στο χέρι, κεμπάμ που πλάθεται πάνω στη βέργα και πατατούλες που ποσάρονται με λάδι στο γκάζι.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Σαλάτα Niçoise, βοδινό chateubriand και moelleux au chocolat. Το πολύβουο τρίστρατο της Δεξαμενής στο Κολωνάκι φιλοξενεί στο πρώην Mohnblumchen ένα μαγαζί με παριζιάνικη αύρα και πολυτέλεια "rive droite". Ο Δημήτρης Κιουσόπουλος δοκίμασε και γράφει.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πόσα εστιατόρια προλαβαίνετε να επισκεφθείτε μέσα σε τρεις εβδομάδες πληρώνοντας μάλιστα σε προνομιακές τιμές; Πάνω από 120 εστιατόρια της Αθήνας με δημιουργίες από όλες τις κουζίνες του κόσμου, καθώς και παράλληλα events μάς περιμένουν στην ετησία γιορτή των foodies.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top