Τα top 10 delicatessen και «ψαγμένα» μπακάλικα των σεφ για τις γιορτές

Αυτές είναι οι διευθύνσεις –όπως τις εμπιστεύτηκαν στο Andro– που δέκα από τους πιο δημιουργικούς σεφ επιλέγουν για το εστιατόριο και το σπίτι τους. Συντονιστείτε υπεύθυνα για το γιορτινό τραπέζι!

 
provence

«Σίγουρα από τα καλύτερα Delicatessen στην Αθήνα».

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΟΞΗ ΜΠΕΚΡΗ: «PROVENCE DELICATESSEN»

Σίγουρα από τα καλύτερα Delicatessen στην Αθήνα. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για τα τυριά και τα αλλαντικά από όλον τον κόσμο. Η ποικιλία είναι τεράστια σε τυριά και βούτυρα ‒ιδιαίτερα από την περιοχή της Γαλλίας. Εδώ θα βρείτε επίσης εκλεκτές τρούφες, καθώς και το foie gras Jeanne Bertot.

provence3

«Η ποικιλία είναι τεράστια σε τυριά και βούτυρα ‒ιδιαίτερα από την περιοχή της Γαλλίας».

Γνωρίζω τον Γιώργο αρκετά χρόνια και κάθε φορά εκπλήσσομαι όχι μόνο με το πόσο σε βάθος ξέρει τη δουλειά του, αλλά και με το πόσο εξαιρετικός χαρακτήρας είναι. Μην διστάσετε να του ζητήσετε να δοκιμάσετε κάτι που θα σας γυαλίσει στο μάτι, αν και είμαι σίγουρος ότι θα σας προλάβει με το που μπείτε στο μαγαζί του.

«Provence Delicatessen»: Λεωφ. Ποσειδώνος 81, Γλυφάδα, τηλ. 210 8981435.

//Ο Δόξης Μπεκρής είναι ο Group Chef της Raffles Hotels and Resorts, υπεύθυνος για όλα τα ξενοδοχεία της στη Μέση Ανατολή, Ινδία και Αφρική.

 

Στην επόμενη σελίδα: Η επιλογή του Σωτήρη Κοντιζά.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top