salamat3

«Φρέσκα φρούτα από την Ταϋλάνδη, διάφορες ποικιλίες από σόγια σως, πάστες από κάρι και ρύζια…» (Φωτογραφία: Στάμος Μιχαήλ)

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΗ ΔΑΜΑΛΑ: «SALAMAT»

Για μια (ή και περισσότερες) πιθανή ασιατική νότα στα γιορτινά τραπεζώματα, εδώ θα βρείτε, γνήσια, σχεδόν τα πάντα: φρέσκα φρούτα από την Ταϋλάνδη, διάφορες ποικιλίες από σόγια σως, πάστες από κάρι και ρύζια με συσκευασίες του μισού κιλού μέχρι εικοσάκιλα τσουβάλια. Πάρτε οπωσδήποτε Σιράτσα (καυτερή σάλτσα τσίλι) και oyster sauce. Κι αν θέλετε να φτιάξετε γνήσιο ρύζι ατμού, αγοράστε ένα μικρό ρυζομάγειρα και ξενοιάστε.

«Salamat»: Κορινθίας 24, Αμπελόκηποι, 210-7796766.

//Ο Χρόνης Δαμαλάς είναι ο Executive Chef του «Izakaya» (Λεβέντη 5, Κολωνάκι, τηλ. 210 7244406) και του «OVAC» (Ξενοδοχείο Cavo Tagoo, Σαντορίνη, τηλ. 22860 27900).

 

Διαβάστε ακόμα: Τα Top 12 + 1 ζαχαροπλαστεία των σεφ για τις γιορτές
Μέρος Α’ & Μέρος Β’

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top