14900411_904177496378862_6221769252588441537_n

«Την πιο deli και “ψαγμένη” πλευρά του γιορτινού τραπεζιού τη βρίσκω στο De Gustibus του Κοσμά Πάτρα».

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΝΤΙΖΑ: «DE GUSTIBUS – LA FETE GASTRONOMIQUE»

Την πιο deli και «ψαγμένη» πλευρά του γιορτινού τραπεζιού τη βρίσκω στο «De Gustibus» του Κοσμά Πάτρα. Τέλειωνα το Γυμνάσιο όταν ο Κοσμάς και η Ελευθερία έκαναν εισαγωγή τρούφας, foie gras, jamon iberico 3J και άλλα τέτοια «περίεργα» για την εποχή εκείνη, προσπαθώντας να πείσουν την Αθήνα να τα δοκιμάσει. Και τα κατάφεραν με το παραπάνω. Πρωτοπόροι!

15178089_1178408408903370_1146300014636375975_n

«Επιβάλλεται για τις γιορτινές μέρες το panettone από Rustichella d’ Abruzzo!»

Οι δυο τους, αλλά και η Δώρα, θα σου μιλήσουν για καπνιστό σολομό Balik, foie gras Rougie και μπούτια πάπιας confit, jamon iberico de bellota, αυγά σολομού Αλάσκας της Caviar House… Επιβάλλεται για τις γιορτινές μέρες το panettone από Rustichella d’ Abruzzo!

«De Gustibus – La Fête Gastronomique»: Αγίων Θεοδώρων 21, Μεταμόρφωση, τηλ. 210 2848915.

//Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ο σεφ του εστιατορίου «Nolan», Βουλής 31-33, Σύνταγμα, τηλ. 210 3243545.

 

Στην επόμενη σελίδα: Η επιλογή του Αστέριου Κουστούδη.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top