Τα top 13 κρεοπωλεία των σεφ – συντονιστείτε για τις θράκες του Πάσχα! (Α’ μέρος)

Αυτά είναι τα κρεοπωλεία της Αθήνας –όπως τα εμπιστεύτηκαν στο Andro– απ' όπου παίρνουν το κρέας το καλό για το εστιατόριο και το σπίτι τους οι σεφ. Προτού αγοράσετε τον οβελία και τα άλλα κοψίδια για το πιο κρεατοφαγικό τραπέζι της χρονιάς, δείτε (με κλειστά μάτια) τι προτείνουν οι ειδικοί.

 
peskias

«Τον κύριο Δημήτρη Σάρο του ‘’10’’ τον ξέρω κάπου δεκαπέντε χρόνια, είναι ο πιο τίμιος χασάπης που έχω συναντήσει», λέει ο Χριστόφορος Πέσκιας.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΠΕΣΚΙΑ: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ «10»

Μοσχαρίσιες ουρές και μάγουλα, αρνίσια γλυκάδια, κοπές από γουρουνόπουλο γάλακτος, κι επίσης εκλεκτά τυριά και αλλαντικά, καθώς και «ψαγμένη» μαναβική. Τον κύριο Δημήτρη Σάρο τον ξέρω κάπου δεκαπέντε χρόνια, είναι ο πιο τίμιος χασάπης που έχω συναντήσει –τα λεφτά θα σου τα πάρει στην πορεία και όχι σε μια χρονιά… Θα βρει και τα παραδοσιακά προϊόντα, θα σου φέρει και burrata, θα έχει και τις καινούργιες κοπές. Και του σαλονιού, και του αλωνιού. Και χθεσινός και αυριανός.

IMG_8243ok

Τώρα ξέρετε από πού παίρνει την πρώτη ύλη για την περίφημη κυπριακή σεφταλιά του ο Χριστόφορος.

Κρεοπωλείο «10»: Λ. Παΐζη 10, Βάρη, τηλ. 210 9654610.

//Ο Χριστόφορος Πέσκιας είναι -μεταξύ άλλων- σεφ και ιδιοκτήτης του Π Βox, Λεβίδου 11, Κηφισιά, τηλ. 210 8088 818, p-box.gr

Στην επόμενη σελίδα: «Ο πιο καθαρός στη Βαρβάκειο».

1 2 3 4 5 6 7

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top